Sådan gør du:

Metode 1:

Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort fra 3 i telefonen.

Tænd telefonen

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre, gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspind til venstre)

I menuen "Tilpas" skal du vælge "Net".

Indtast låsekoden og tryk Ok

Telefonen er nu låst op.

Metode 2:

Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort i telefon. (SIM-kort fra et andet selskab)

Tænd telefonen

Indtast PIN-koden.

Teksten "Indsæt korrekt USIM" fremkommer på skærmen

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre, gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspind til venstre)

I menuen "Tilpas" skal du vælge "Net".

Indtast låsekoden og tryk Ok

Telefonen er nu låst op

Læs mere om låsekoden her.