3Business | Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Fremtiden ændrer form.

Det får du

  • Samsung Galaxy Z Flip 128GB 5G
  • 3Pro Plus 60 GB abonnement inkl. fri tale, sms og mms.
  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 65 3LikeHome Pro-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 20 GB/md.)

Kampagnepris: Fra 266,00 kr./md. i 36 mdr.

0 kr. i udbetaling*

BESTIL

*v/oprettelse af 3Pro 3 GB-abonnement i 36 mdr.

En designrevulotion

Du har din mobil med dig de fleste steder. Så hvorfor ikke have én smartphone, der bidrager til en eksklusiv og elegant stil? Det gør Samsung Galaxy Z Flip. Med sin helt nye form er Z Flip med til at redefinere udtrykket for smartphones.

Kombinationen af glas og metal emmer af luksus - uanset om du vælger den tidsløse sorte udgave eller den moderne lilla. Begge har en smukt og glansfuld finish.

BESTIL

Foldbart glas har for alvor set dagens lys.

 

Samsung har med Samsung Galaxy Z Flip gjort noget ingen andre har formået. Nemlig at lave en mobil med foldbart glas-display. Og endda helt uden at gå på kompromis med skærm-oplevelsen.

Den højtopløselige, ultratynde skærm åbnes let og vil uden tvivl imponere dig. Men selvom telefonen er foldet, kan du stadig få notifikationer på den sammenklappede front.

BESTIL

Et kamera ud over det sædvanlige

 

Kender du det, at du ikke altid er helt tilfreds med de billeder, som du får i kassen? Eller at du aldrig får brugt alle de fede kamera-features, som din mobil har? Så er Samsung Galaxy Z Flip lige noget for dig.

Med funktionen "Single take" kan du nemlig udnytte mobilens kamerapotentiale ved hjælp af kunstig intelligent, der lader den tage 5-14 billeder ved ét enkelt fingertryk. Så kan du efterfølgende vælge det aller bedste.

BESTIL

1 års gratis Care+

Der er ingen tvivl om, at Samsung med Galaxy Z Flip har startet intet mindre end en designrevolution. Derfor ville det selvfølgelig også være naturligt, hvis du var bekymret for, hvad det ville betyde, hvis noget skete med mobilen.

Samsung har dog sørget for, at du slet ikke behøver bekymre dig om revner eller andre uheld. Ikke alene får du kvit og frit et cover sammen med Galaxy Z Flip. Du har desuden mulighed for at få Care+ gratis i et år. Læs mere her.

BESTIL

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle smartphones

Har I den rigtige løsning for jer? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.

Har I en løsning, som passer til dagens digitale verden?

Vær helt klar til digitale møder, konferencer og kurser.

I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik