3Business | iPhone 11 - Skabt til en effektiv hverdag

 

Lige nøjagtigt alt det, du har brug for.

Helt nyt dobbelt kamera-system med ultravidvinkel. Med den hurtigste chip i en smartphone og et batteri, der holder hele dagen, kan du foretage dig mere og oplade mindre. Nat-tilstand og strålende videokvalitet. Vand- og støvafvisende.

iPhone 11
0 kr. i udbetaling
Fra 289 kr. pr./md. i 36 mdr.
*v/ køb af 3Pro 3 GB
RING MIG OP

Design

Kærlighed ved første blik. Og andet, tredje, fjerde, femte og sjette.

6 flotte nye farver. Lækker 6.1” Liquid Retina LCD skærm. iPhone 11 er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter – dobbelt så dybt som iPhone XR.

Kamera

Gå i dybden med dine billeder.
Og i bredden.

Nyt ultravidvinkelkamera. Gør oplev­elsen stor. Det nye kamera med ultravidvinkel får fire gange mere med på billedet. Forestil dig smukke landskaber, så langt øjet rækker. Det fanger f.eks. hele scenen og publikummerne til en koncert. Og feriebillederne af familien og naturen, som I rejste tusindvis af kilometer for at se..

Ultravidvinkel (13 mm). 120-graders synsfelt, så du får fire gange mere med på billedet
Vidvinkel (26 mm).100% Focus Pixels med op til tre gange hurtigere autofokus ved svag belysning.

4K-video

Skyd videoer på et højere niveau.

4K-video med 60 billeder pr. sek. på alle kameraerne. Kamera med ultravidvinkel, som får fire gange mere med. Rotér, beskær, og tilføj filtre lige så let, som du gør med billeder.

Nat-tilstand

Opdag lyset, i mørket.

Nat-tilstand skaber automatisk naturlige billeder ved svag belysning, f.eks. en aften med stearinlys eller bål på stranden. Funktionen tænder automatisk, når der er behov for det.

Batteri + chip

Vær på hele dagen.

Batteritid til en hel dag. A13 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Virker med hurtig opladning vha. en 18W strømforsyning (sælges seperat).

Sikkerhed

Indbygget anonymitet.

Face ID er den sikreste ansigtsautentificering i en smartphone. Dit billede bliver hverken gem eller delt. Det er mere sikkert end Rouch ID.