Seminar med IBM
og Scanomat

Digitalisering, cloudbaserede løsninger og IoT

Kom og få inspiration til din virksomhed

Alle taler om digitalisering, cloudbaserede løsninger og IoT – Internet of Things – og det er med god grund.

Fremtiden er cloudbaseret, og der er mange fordele ved at lægge sin løsning i en cloud.

Samtidig giver IoT mulighed for at koble alt lige fra maskiner til køretøjer op på nettet og lægge dataen i clouden. Det åbner op for nye måder at automatisere arbejdsgange og bruge data på – uanset, hvilken type virksomhed du har.


Du er inviteret

Vi inviterer dig til et gratis seminar i Tivoli den 24. januar, hvor IBM og Scanomat kommer og taler om deres erfaringer med - og giver gode råd til - digitalisering, cloudbaserede løsninger og IoT.


Hvem taler?

Frank Østergaard, Nordic Director hos IBM

Med udgangspunkt i IBM’s store ekspertise inden for cloudbaserede løsninger og konkrete eksempler, vil Frank Østergaard fortælle om, hvilke digitale muligheder der er for virksomheder og hvilket potentiale, der er i cloudbaserede platforme - samt hvilke data- og sikkerhedsmæssige udfordringer, der skal håndteres.  Han vil derudover komme med sit syn på, hvor danske virksomheder står lige nu i forhold til digitalisering.

Frederik Vibe-Petersen, Business Development Manager hos Scanomat

Scanomat, som sælger og servicerer kaffemaskiner til erhverv, har bygget et helt nyt digitalt økosystem bundet op om remote management. Det indeholder bl.a. en iOT-løsning, som skal sikre bedre forbindelse med maskinerne globalt, og det har åbnet op for en helt ny ”product as service”-forretningsmodel, som Frederik Vibe-Petersen vil fortælle om.


Hvad får du ud af det?

Du kan gå fra arrangementet med masser af inspiration og råd til, hvordan du kan digitalisere din virksomhed og dine produkter med det bedst mulige output. Derudover er der på dagen rig mulighed for networking med vores andre erhvervskunder.


Program 24. januar

16.30 – 17.00 
Registrering

17.00 
Velkomst

17.05
Frank Østergaard, Nordic Director hos IBM.

17.45
Frederik Vibe-Petersen, Business Development Manager hos Scanomat

18.15-19.30
Networking og let forplejning


Pratisk info

Adresse
Axelborg-salen (Tivoli)
Vesterbrogade 4a
1620 København V


OBS!
Da der er et begrænset
antal pladser, er det først
til mølle.

TILMELD DIG HER

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg