Kontakt 3 Wholesale

Forbind dig til netværket, der bærer mere mobildatatrafik end nogen anden netværksoperatør i Danmark. "3" - en del af Hutchison Whampoa Limited (HWL) - investerer tungt i førende mobilteknologi. 3 Wholesale tilbyder en skalérbar og økonomisk overkommelig løsning for at reducere time-to-market.

Med en 3 Wholesale Service Provider aftale giver vi dig mulighed for at starte dit eget teleselskab. Du får mulighed for at sammensætte og prissætte dine egne produkter, så det passer til dine kunders behov.

Vores dedikerede wholesale team er klædt på til at give dig professionel service og til at hjælpe dig på vej til succes.

Udfyld kontaktformularen og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

* Need this information in English?

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg