For at din router får det bedste signal, er der her et par gode råd til placering:

• Vælg en åben plads, hvor du placerer din router - barrierer af beton og trævægge kan påvirke netværkets signal.
  • Undgå at placere din router tæt på enheder med stærke magnetiske eller elektriske felter, såsom mikrobølgeovne og køleskabe.
  • Du kan forbedre modtagelsen ved at placere routeren i et vindue.

For stærkere signal, kan du også tilslutte en ekstern antenne (medfølger ikke) på bagsiden.

Klik på billedet for at gå til opsætning af din router.

Huawei B525

Huawei B315

Huawei E5577

Huawei B593s

Huawei E5186s

Huawei E5180

Huawei E5373