Dual SIM på iPhone

Når du sætter dit nummer op, angiver du om det er det primære eller sekundære nummer der skal være standardnummer. Du kan have ét aktivt SIM-kort og ét aktivt eSIM og derudover 5 inaktive eSIM-kort. Dit standardnummer bruges til at foretage opkald eller sende beskeder, med mindre du vælger at ændre dette.

Du kan tildele dine kontakter et foretrukket nummer i appen Kontakter.

Du kan også vælge at dit sekundære nummer udelukkende anvendes til data. Vælger du denne indstilling, vil dit primærnummer blive standardnummer.

Send beskeder fra dit primære vs. dit sekundære nummer

Når du skal sende en besked fra din iPhone, kan du vælge om du vil starte samtalen fra dit primære eller sekundære nummer.

Bemærk, hvis du sender en besked til et nummer og du vælger, at beskeden skal sendes fra dit sekundære nummer, vil modtageren kunne se, at beskeden er sendt fra dit sekundære nummer. Men vælger modtageren at svare dig på dit primære nummer, vil din iPhone fremadrettet, i denne korrespondance, skrive fra dit primære nummer. Ønsker du, at svare modtageren tilbage fra dit sekundære nummer, skal du slette korrespondancen og starte en ny.

Foretag opkald fra dit primære vs. dit sekundære nummer

Når du foretager et opkald, kan du vælge om du vil ringe fra dit primær- eller sekundærnummer.