Skift betalingskort

Når I får nyt betalingskort, er det vigtigt, at I opdaterer jeres kortoplysninger.

Herunder får I en 3-trins vejledning til, hvordan I nemt og hurtigt kan tilmelde jeres nye kort, så jeres faktura også fremover betales automatisk.

1. Gå til kortbetaling.3.dk/business
  2. Udfyld felterne som anvist
  3. Indtast jeres nye kortoplysninger

I kan også opdatere jeres betalingsmetode på 3Business Selvbetjening.

VÆRD AT VIDE:

• For at sikre at jeres kort tilmeldes korrekt beder vi jer dobbelttjekke, at det er det rigtige kundenummer som står anført. I kan altid finde jeres kundenummer på Mit 3 og på jeres månedlige faktura.
  • Får I et nyt kort uden at opdatere jeres kortoplysninger, har vi ikke mulighed for at trække pengene for jeres faktura og I vil derfor skulle betale den manuelt.
  • Da vi ikke ønsker at ligge inde med jeres private kortoplysninger, vil kundeservice gerne vejlede i, hvordan I skal opdatere informationerne - men vi kan ikke indtaste oplysningerne for jer.
  • Er I ikke i forvejen tilmeldt automatisk kortbetaling gælder følgende:

I kan læse mere om Automatisk Kortbetaling her.