Har du brug for hjælp?
Så er der masser af muligheder. 
Læs mere

Coronavirus

Opdateret 12/5 kl 06:08

Information om coronavirus

For at forsinke spredningen af smitte med coronavirus er det vigtigere end nogensinde, at vi alle udviser samfundssind og tager vores forbehold.
Derfor har vi hos 3 iværksat et internt beredskab, som sikrer, at vi kan opretholde driften og hjælpe alle vores kunder. Her kan du holde dig orienteret om, hvad det betyder for dig.

Åbne butikker

Alle vores 3Butikker holder igen åbent som normalt. Vi er alle steder opmærksomme på, at såvel kunder som medarbejdere holder afstand til hinanden, og vi rengør og afspritter alle overflader flere gange dagligt. Medarbejderne ifører sig engangshandsker, hvis de skal se nærmere på en kundes telefon.

I vores butiksoversigt kan du se hvilke butikker, der har åbent.

50% rabat på ekstra data

I den begrænsede periode, hvor regeringen anbefaler danskerne at blive hjemme på grund af coronavirus, har vi valgt at sænke priserne på ekstra data til dit tale- eller dataabonnement med 50%. Hvis du har et almindeligt taleabonnement til din mobil, vil du automatisk modtage en sms, hvis du har opbrugt din data. Herefter kan du tilkøbe ekstra data via sms eller ved at benytte vores Business Selvbetjeningen på 3.dk/business/selvbetjening. På selvbetjening kan du også altid se, hvor meget data du har tilbage. Læs mere.

Kundeservice

Vores kundeservice har samme åbningstider som normalt. Alle vores medarbejdere tager imod kundernes opkald og mails hjemmefra.

Se åbningstider

Vores netværk har god kapacitet

Vi har et godt og solidt netværk hos 3 med en kapacitet til at rumme spidsbelastninger. Kundernes dataforbrug er steget en del på det seneste, men det skaber ikke bekymring internt hos os. Vores netværk er godt rustet til at håndtere opgaven.

Vi er samtidig meget opmærksomme på, at telenettet er af samfundskritisk betydning, og derfor har vi iværksat et beredskab for at sikre, at kritiske medarbejderfunktioner kan opretholde driften i disse tider.

Opkald til 112 og politiet bliver i øvrigt altid prioriteret først i vores netværk og dernæst opkald generelt forud for datatrafik, så kunderne kan komme i kontakt med dem, de har brug for.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg