Kryds trygt
alle grænser med

global udlandstelefoni

Giv din virksomhed ultimativ frihed på mobilen med global udlandstelefoni fra 3Business. Med 3Global Home og 3Global Travel kan dine medarbejdere ringe, skrive og roame billigt overalt på kloden.

3Global Home

Har din virksomhed afdelinger i udlandet? Eller har I brug for at kunne ringe uden begrænsninger til udenlandske samarbejdspartnere? Med 3Global Home er du på sikret lave takster, når du ringer eller sms’er til udlandet fra Danmark. Få 3Global Home for 23,20 kr. om måneden – eller gratis med et 3Pro Plus-abonnement.

 

Læs mere

3Global Travel

Rejser du meget med dit arbejde, ved du, hvor dyrt det kan være at ringe hjem fra udlandet. Med 3Global Travel sparer virksomheden penge, når medarbejderne ringer eller sms’er hjem til Danmark fra mere end 90 lande. Få 3Global Home for 55,20 kr. om måneden – eller gratis med et 3Pro Plus-abonnement.

 

Læs mere

Abonnement Hvilket abonnement passer dig?  Sammenlign abonnementer

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg