Priser udland

Der gælder forskellige priser afhængigt af om du ringer til udlandet, eller du befinder dig i udlandet. Her kan du se priserne for, når du ringer og sender beskeder til udlandet fra Danmark, eller når du ringer, sender beskeder og bruger data i udlandet.

Priser for Danmark og udlandet

Find priser for opkald, sms og mms lige her:

 

Operatører

Se her en komplet liste over operatører og tjenester

Se også
Priser for sær- og servicenumre 
Priser for tilvalg til udlandet
3Likehome

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg