Dataforbrug | Få hjælp til at holde styr på dit dataforbrug

Hold styr på dit dataforbrug

Løber du ofte tør for data? Eller har du svært ved at finde ud af hvor stort eller småt dit dataforbrug er? Så kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet et par tips og tricks, så du nemt kan holde styr på dit dataforbrug og finde det overblik du måske mangler.

Dataforbrug i apps

Med både Apple og Android enheder, kan du i indstillinger, tjekke hvilke apps der bruger mere data end andre. Hvis du har en app du sjældent bruger, kan du slå dataforbruget fra på appen for at spare mobildata.

Vælg din mobil og se hvordan du begrænser dit dataforbrug her

Husk at lukke dine apps ned

Hvis ikke du husker at lukke apps ned efter brug, vil din telefon stadig trække data. Dette kaldes baggrundsdata og kan trække data for de apps du har åbne, indtil du lukker dem ned.

Læs mere om baggrudsdata her.

Brug wi-fi

Befinder du dig et sted hvor du har adgang til wi-fi, er det en god idé, at koble dig på. Sæt opdateringer af apps og telefon til at finde sted, når du er på wi-fi og ikke når du bruger mobildata. Det samme gælder download af nye apps.

Se hvordan du slår automatiske opdateringer fra her

Streamingtjenester

Hvis du godt kan lide at se film, serier eller høre musik på farten, kan du spare på mobildata'en og downloade dine film, serier eller sange hjemmefra på dit wi-fi.

Dine vaner

Ta' et kig på dine vaner og se om dit nuværende abonnement passer dit dataforbrug. Hvis du i perioder benytter dig af streamingtjenester som TV2 Play, Netflix eller Dplay, vil dit dataforbrug automatisk stige.

Dit forbrug på Mit 3

Du kan holde øje med dit forbrug på Mit 3. Hvis du er kontraktansvarlig, kan du både tjekke dit og evt. andre abonnementer i dit navn.

Gå til Mit 3