Skift etikette på iPhone

Skift etikette på iPhone

Ønsker du at skifte mellem primær eller sekundær? Eller vil du finde på et helt personligt navn til dit eSIM, så skal du følge guiden nedenfor. 

Hvis du skal skifte etikette på din iPhone, skal du gøre dette i indstillinger.

1. Vælg Indstillinger

2. Vælg det numme du ønsker at skifte etikette på

3. Vælg Etiket til mobilabonnement

4. Skift til et af de nævnte eller navngiv selv for neden

 

Du kan se hvordan du skifter mellem dit primære og dit sekundære nummer, når du skal foretager opkald og sender beskeder her

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder