Lås Samsung op

Sådan gør du:

Metode 1:

Tænd terminalen med et SIM-kort som IKKE er fra 3.

Indtast PIN-koden

Nu vil der komme en boks frem, hvor man skal indtaste unlock/NCK koden, som er på 8 cifre.

Telefonen er nu låst op. 

Metode 2:

Er der forsøgt 5 gange eller mere bruges masterkoden (MCK)

Tænd terminalen med et SIM-kort som IKKE er fra 3.

Indtast PIN-koden.

Nu vil der komme en boks frem, hvor man skal indtaste MCK kode - Tryk lås op (her vil den komme op og skrive det ikke lykkes, men det skal du ignorere.)

Indtast unlock koden (NCK) og tryk lås op, herefter vil telefonen være låst op.

Læs mere om låsekoden her.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg