Når I opretter et abonnement hos os, kan I vælge at beholde jeres eksisterende nummer.

I udfylder blot en fuldmagt for flytning af mobil- eller fastnetnummer, som giver os lov til at flytte nummeret til os.

Bemærk, at fuldmagten skal udfyldes af den person i virksomheden, der står registreret som ejer af numrene hos jeres nuværende teleselskab.

Værd at vide
Indtil nummeret bliver flyttet til os, får I et SIM-kort med et midlertidigt 3-nummer, så I straks kan anvende abonnementet ved behov.

Abonnementet aktiveres og fakturering starter, så snart SIM-kortet bliver indsat i udstyr. Vent derfor med at indsætte SIM-kort til dato for ønsket brug eller nummerflytning. Bemærk, at vi automatisk vil aktivere SIM-kort 180 dage efter køb af abonnement med udstyr og 360 dage efter køb af abonnement uden udstyr, hvis I ikke har taget det i brug forinden.