3Business - Brugervenlig enkelthed

  • Få fremtidens løsning serveret på en enkel måde

  • Drag fordel af en forretning med 10 års erfaring i ryggen

  • Bliv serviceret af en dedikeret erhvervssupport

 

Bliv fuldt fleksible med én enkel løsning

Nutidens tempo og udvikling stiller høje krav til virksomheders telefoniløs¬ning. Mange virksomheder har brug for en løsning, der gør både virksomhed og medarbejdere mobile & fleksible – en løsning der letter det administrative arbejde i hverdagen, og giver medarbejdere mere arbejdsfrihed. Hos 3Business opfylder vi de behov ved at give erhvervslivet brugervenlige og innovative produkter

Hvad kan 3Business gøre for jer

Når I vælger 3Business vælger I et teleselskab, som giver jer et teknologisk forspring. Vi har mere end 10 års erfaring, som leverandør til erhvervslivet, og gennem den rejse, har vi fået opbygget et solidt og dedikeret erhvervsteam. For jer betyder det, at vi hurtigt kan samle vores specialister, når eksisterende produkter skal tilpasses, og at vi er i stand til at håndtere alle henvendelser hurtigt og effektivt. Sagt med andre ord: Vi skræddersyer løsninger, som pas¬ser til jeres behov.

Hos 3Business udfordrer vi hele tiden status quo. Vi begejstres af ny tek¬nologi, men insisterer på at den skal være brugervenlig. Innovation er kun smart, når den skaber nye muligheder og gør hverdagen nemmere. Så kan I koncentrere jer om det I gør bedst – nemlig jeres forretning.

Se hvad nogle af vores kunder siger....

31,6 millioner kunder på verdensplan

3 er del af den verdensomspændende koncern Hutchison Whampoa Limited med over 250.000 ansatte. Hutchison er et af Hong Kongs største selskaber og ejer 60% af 3 i Danmark – de øvrige 40 % er ejet af Sveriges største børsnoterede investeringsselskab, Investor AB. På verdensplan er 3 repræsenteret i otte lande – med 31,6 millioner kunder i alt.

I Danmark startede 3 op i Danmark i 2003, og siden da har vi været med til at drive udviklingen af datadrevet mobilkommunikation med 3G og 4G. Vi har vores eget netværk baseret på 3G- og 4G-teknologi, og vi servicerer i dag ca. 1 million kunder i Danmark.

http://www.3.dk/Business/Losninger/3Business/
https-warmup