Første
måned
gratis

herefter
79 kr./md.

Underholdning | Nyhed
Få de bedste

danske og internationale magasiner og ugeblade digitalt

Prøv 1. måned gratis
Pling FØRSTE MÅNED GRATIS Spar 20 % ift. Pling's normalpris som kunde hos 3
- Danmarks største magasin-app - Download og læs offline - Del med fem familiemedlemmer - Over 1000 danske og internationale magasiner og ugeblade
79 kr./md.
Prøv Wype gratis i en måned

Adgang til over 1000 danske og internationale magasiner og ugeblade.

Pling er din digitale bladkiosk, som giver dig adgang til over 1000 danske og internationale magasiner og ugeblade samlet på ét sted.

Her finder du alle dine favoritmagasiner og ugeblade. Du får Danmarks bedste magasiner, blandt andet BILLED-BLADET, SE og HØR, Femina, SØNDAG, Familie Journal, Mad & Bolig, SPIS BEDRE og ELLE.

Du finder også anerkendte internationale magasiner, så som The New Yorker, Rolling Stone, Hello! Magazine, Wired, Forbes, TIME og GQ.

Pling giver dig alt fra mode, mad og bolig til sport, elektronik og gadgets, samt alt om de kendte og kongelige. Du kan dele dit Pling-abonnement med familien på op til fem enheder, og du kan  læse Pling på din smartphone, tablet og PC/Mac.

Fede features i Pling

Del med 5 personer

Del med hele familien - du kan læse Pling's 250 magasiner på fem forskellige enheder samtidig. 

Tidligere magasiner

Få adgang til magasiner fra minimum det seneste år

Tilpas artikler

Justér skriftstørrelsen, baggrundsfarven og få artikler læst højt

Læs offline

Download dine yndlingsblade og læs dem, når det passer dig

Natlæsning

Natlæse-funktion gør baggrundsfarven sort, og gør det lettere at læse i dæmpet belysning

Eget bibliotek

Gem dine yndlingsblade og bogmærker i dit eget bibliotek

Pling til alt

Med Pling får du adgang til de største danske og internationale titler. Hold dig opdateret med det nyeste indenfor mode, make up, sladder, kendte, royale og meget, meget mere. 

Er du til skarp vinklet journalistik og selvbiografier med nogle af de største danske ikoner? Plings herreunivers bringer dig det bedste inden for sport, business og livsstil. Giv dig selv tid til fordybelse med danske Dossier, eller gå på opdagelse i den brede vifte af internationale magasiner, som Forbes, GQ og Mens Health.

Bliv inspireret til din næste drømmerejse. Dyk ned i en verden af eksotiske og spændende rejsemål med Pling.

Er du glad for mad, og elsker du at eksperimentere og finde ny inspiration til dine kulinariske udfoldelser, så finder du et stort udvalg af blade og magasiner til at gå på opdagelse i med alt fra lækre kager, eksotiske hovedretter, gode vine og velsmagende slankemad.  

Er du typen, som elsker at forny dit hjem? Så vil du elske Pling. I Pling finder du nogle af de stærkeste danske og internationale titler som Mad og Bolig, Indret og ELLE Decoration.

 

Pling til dine interesser

Vild med sport? I Pling finder den sportsiniteresserede alt hvad hjertet kan begære. Gå på opdagelse i nogle af de største internationale titler inden for golf, motorsport og cykling.

Med Pling har du altid nogle af verdens stærkeste udgivelser i din lomme. Hold dig opdateret i Bloomsberg Businessweek og Forbes eller fordyb dig i skarpt vinklede interviews i danske, Dossier, som hver anden måned stiller skarpt på Danmarks største navne indenfor mode, kunst, design, sport og forretningslivet.

Trends eller klassikerer? Hvad enten du er til blød boheme, skarpt-skårne skjorter eller noget helt tredje, finder du det i Pling. Gå på opdagelse i ELLE og GQ Style og bliv inspireret til sæsones største trends inden for både herre- og damemode.

Alt til den kulturinteresserede. I Pling finder du udgivelser både til inspiration og fordybelse. Sæt dig til rette med The New Yorker, og nyd en rolig stund med international kvalitetsjournalistik eller bliv inspireret til din næste vinrejse eller middag med Wine Spectator.

Kig med over skulderen når Hollywood fester og følg med i Kardashian familiens vilde liv. Med Pling får du adgang til de største udenlandske sladdermagasiner.

 

Hemma

Traveller

Time

Alt om haven

Antik & Auktion

Automobile

Billedbladet

 

Bloomberg 

Condé Nast Traveler

Elle

 

The English Home

Femina

IN

Isabellas

HELLO! Magazine

In touch Weekly

Homes & Gardens

Maxim

Living Etc

Mad & Bolig

Se og Hør

One

Psykologi

Q

Residence

Søndag

Spis Bedre

The New Yorker

Time

Traveller

Sådan får du Pling

OPRET BRUGER OG KØB PLING

Opret dig som bruger på Pling.dk ved at følge vores link nedenfor og færdiggøre købet direkte hos Pling. Linket sørger for, at du får rabatten.  

Gå til tilbud 

LOG IND I APP'EN

Log ind i app'en, og lyt eller læs din først bog.

 
Fantastisk læseskærm
til en hyggestund

Apple | Samsung | Huawei

En god skærm er et must når magasinerne skal
gennemlæses hjemme eller på farten.

Se alle tablets

  • Tilvalg
  • Køb Pling

 

  • Adgang til over 200 magasiner
  • Del med fem familiemedlemmer 
  • Download og læs offline

Du får lige nu 30 dage gratis, når du tilmelder dig Pling. Efter de 30 dage koster det automatisk 79 kr./md. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Gå til tilbud

 

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg