Prøv
30 dage gratis

Herefter 99 kr/md

Dplay Underholdning giver dig et univers
af underholdning for alle aldre. 

Prøv 1. måned gratis. Herefter 99 kr/md.

prøv
1. måned gratis

Herefter kun
99 KR/MD

STREAM LØS AF

KRIMI, REALITY OG DOKUMENTAR
MED DPLAY

Dplay Underholdning giver dig et univers af underholdning for alle aldre.

Prøv 30 dage gratis. Herefter 99 kr/md.
Dplay Underholdning 30 DAGE GRATIS
- Få adgang til streaming af 7 TV kanaler - Få adgang til Dplay Exclusive programmer - Få adgang til eksklusive snigpremierer - Se Dplay i hele EU* - To brugere kan streame samtidig
99 kr./md.

'Klædt af mod toppen med familien Wozniacki' på Dplay. 

For første gang nogensinde kommer vi helt under huden på Caroline Wozniacki, når hun presses til det yderste i den nye programserie ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’. På bare tre uger skal Caroline Wozniacki og hendes familie læres op til at bestige verdens højeste fritstående bjerg, Kilimanjaro.

I ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’, har Wozniacki-familien taget den ultimative udfordring op. Tre uger efter Caroline stoppede sin karriere som en af verdens bedste tennisspillere, har Discovery fulgt hende og familien i en måned på deres livs vildeste rejse gennem Polen, Zanzibar og Tanzania. Her skal tre supermennesker igennem tre intense forløb få familien til at præstere det umulige. I den tynde luft og bidende kulde skal de nå til tops på Kilimanjaro uden beskyttelse mod kulden – intet overtøj og ingen hjælpemidler. Men Wozniacki’erne har i de sidste 20 år ikke rejst sammen uden at det handlede om Carolines tenniskarriere. Så hvordan fungerer familien nu, hvor Caroline ikke længere skal serviceres eller skånes for det ubekvemme?

“Det var helt vildt hårdt, og jeg er overrasket over, hvor godt vi holdt sammen”, siger Caroline, som undervejs blev presset til det absolut yderste. “Det er en oplevelse, vi uden tvivl aldrig glemmer “, afslutter Caroline.

Nyt afsnit hver torsdag kl. 21.00 på Dplay.

Prøv Dplay nu

Du får adgang til disse kanaler

  • Underholdning
  • Kanal 4
  • Kanal 5
  • TLC
  • ID – Investigation Discovery
  • Dokumentar
  • Animal Planet
  • Discovery Channel
  • Discovery Science

Underholdning for enhver smag

Ex on the beach med Dplay

REALITY

Er du vild med reality tv, så vil du elske Ex On The Beach! Her bliver festet, flirtet og drømt om den helt store kærlighed, lige indtil ex-kæresterne begynder at dukke op af bølgen blå og forvandler de søde drømme til sande mareridt.

Dplay

CRIME

Hvis mordgåder og detektiver lige er dig, vil du elske at dykke ned i alle Dplays utallige krimi-programmer. Der er uhygge nok til mange timer med tæppet op foran øjnene i sofaen - og et stort udvalg at plukke fra. 

Se Discovery med Dplay

DOKUMENTAR

Er du mere til naturprogrammer, rumeventyr og guldfeber, så er der masser af programmer at kaste sig over på Discovery. Det svære bliver at bestemme sig for, hvor du skal starte. 

Sådan får du Dplay

OPRET BRUGER OG KØB DPLAY

Opret dig som bruger på Dplay.dk ved at følge vores link nedenfor og færdiggøre købet direkte hos Dplay. Linket sørger for, at du får rabatten.  

Gå til tilbud 

LOG IND PÅ DPLAY

Log ind på Dplay, og se lige det tv, du har lyst til.

Film og serier
i 4K HDR kvalitet

Apple TV 4K

Nu kan du se film og serier i imponerende 4K HDR kvalitet, og få adgang til fantastisk indhold via apps.

Læs mere

 
Brug for en ny
familietablet?

Apple | Samsung | Huawei

Er hjemmets tablet røget en tur på gulvet,
fået smadret skærmen eller trænger den
bare til at blive udskiftet, så tjek vores
udvalg ud.

Se alle tablets

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg