Prøv en bybil
fra GreenMobility

GREENMOBILITY DE FØRSTE 60 MIN. ER GRATIS
- Adgang til 400 elbiler via en app - Betal kun for den tid, du bruger bilen - Gratis tilmelding - Nem og gratis parkering i byen
4 kr./min.

Prøv 60 minutters kørsel – uden beregning

Vi har indgået et samarbejde med GreenMobility, som tilbyder nem, billig og bæredygtig transport via deres 400 eldrevne Bybiler i Storkøbenhavn. Du betaler kun for den tid du bruger Bybilen, og parkering, strøm og forsikring sørger GreenMobility for.Vi er glade for samarbejdet, og det har ført til endnu flere fordele for dig som kunde hos os.

Det betyder nemlig, at du nu har mulighed for at prøve en GreenMobility Bybil i 60 minutter uden beregning, ene og alene fordi vi er glade for at have dig som kunde.

læs mere

Sådan gør du

  • Hent GreenMobility appen eller tilmeld dig gratis her.
  • Indtast dine personlige data, billede af dit kørekort, et selfie og dine betalingsoplysninger.
  • Husk at indtaste din tilsendte promokode for at få dine 60 gratis min.
  • Du vil blive godkendt inden for få timer, og er klar til din første tur.

Du kan benytte én promokode á 60 minutter, hvis du tilmelder dig som ny bruger hos GreenMobility. Hvis ikke du har modtaget en mail fra os med din unikke promokode, kan du kontakte GreenMobilitys kundeservice på hej@greenmobility.com eller +45 70 77 88 88.

Med Bybil Go kører du til en fast pris på 4 kr./min. Du skal hverken tænke på betaling for parkering, strøm eller forsikring, og som 3Kunde er de første 60 minutter gratis. Fra du har tilmeldt dig, har du 3 måneder til at bruge din gratis kørsel. Herefter betaler du blot for dit forbrug. God tur!

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en promokode, men ikke har modtaget en email fra os, er du altid velkommen til at kontakte GreenMobilitys kundeservice alle dage mellem kl. 9-21.

 

Ring til kundeservice på

70 77 88 88

Download din nøgle nu!

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg