Barry

Tag kontrol over
dit strømforbrug.

Få besked når strømmen er billigst
eller mest klimavenlig.

Herefter 29 kr./md. + dit elforbrug.

 • Prøv
 • 7 måneders
 • gratis abo.
Barry 7 MÅNEDERS GRATIS ABO. El-leverandør
- Strøm til indkøbspris - Detaljeret overblik over forbrug - Spar penge og brug strøm, når den er billigst - Se hvornår strømmen er mest klimavenlig - Ingen gebyrer og binding​​​​​​​
29 kr./md.+ dit elforbrug

Tag kontrol over dit strømforbrug

Hvor ofte tjekker du din elregning? Hvis svaret er aldrig, er du ikke alene.

Måske ved du ikke, hvor meget du betaler for din strøm, eller om du bliver opkrævet forskellige gebyrer. Eller at du hver måned betaler en fast abonnementspris for i det hele taget at være kunde hos din el-leverandør.

Abonnementsprisen varierer fra el-leverandør til el-leverandør, og prisen for strøm gør det samme, afhængig af om el-leverandøren tilbyder faste eller variable priser. Fælles er det dog, at mange el-leverandører tjener penge på dit forbrug, ved at tage mere for strømmen, end den koster dem i indkøbspris.

Det har Barry sat sig for at ændre, ved at give dig strøm til indkøbspris. Det betyder, at de har droppet alt fortjeneste på strømmen de sælger, så du kun betaler en fast abonnementspris på 29 kr./md. og får strømmen til ren indkøbspris. Derudover hjælper Barry dig med at blive en aktiv forbruger med et detaljeret forbrugsoverblik, løbende betaling samt notifikationer om, hvornår strømmen er billigst eller mest klimavenlig.

Læs hvor nemt du skifter el-leverandør her.

Selvom der er mange penge at spare, så husk på at selve strømmen og dit abonnement kun udgør ca. 18% af din samlede elregning. De resterende 82% består af statslige afgifter og betaling til dit net-selskab.

Tag kontrol over dit strømforbrug og bliv en aktiv forbruger med Barry.

Grafen nedenfor viser udviklingen i en månedlig elregning for en gennemsnitlig husstand, der forbruger 4.000 kWh pr. År. Den pink graf er regningen hos Barry, mens den grå er for kommerciel el, som samler de 30 mest solgte elprodukter, der i dag bliver betalt af 80 % af de danske husholdninger.

Kilder: Forsyningstilsynet, Elpris.dk, Energinet.dk

 • Betaler du for et ekstra el-abonnement til dit sommerhus?  

 • Hos Barry kan du have op til 3 adresser under samme abonnement.
  Det synes vi er fair.

 • Lige så fair er det, at du får strøm til indkøbspris, et unikt overblik over dit strømforbrug og løbende betalinger - alt i en lækker app.


Det siger kunderne

Laaangt det bedste overblik jeg endnu har haft

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Barry op til nu...
Jeg synes, de gør det meget transparent at gennemskue præcis, hvad jeg betaler for, og hvordan/hvornår jeg kan sparer mest, da jeg får automatisk besked fra appen...

Brian
15.apr. 2020

Bedste overblik over el-regningen.

Hurtig og nem skift til billig strøm hos Barry. 
Aldrig har jeg haft et bedre overblik over mit strømforbrug og ikke mindst, hvad det koster - bliver opgjort hver dag. Der kan jo gå lidt sport i at bruge ens el-slugende maskiner/apparater, når el-prisen er lavest - På Barry appen bliver el-prisen synlig time for time det næste døgn - det er genialt.  

Lone
25. apr. 2020

Barry er bare genialt!

Barry er bare en genial måde at betale sin strøm på. Jeg kan med rette sige, at jeg i hvertfald sparer over 1500 kr. om året med Barry. Den er super nem og enkel at bruge. 

Sune - 3. april 2020

Få strøm til indkøbspris med Barry

Barry er en el-leverandør, som udfordrer et monopolistisk og uigennemsigtigt elmarked med en app, der giver dig kontrollen over din strøm.

Barry tjener 0 kr. på dit strømforbrug. Alle danske el-leverandører køber strøm på NordPool, som er den nordiske elbørs. Strømmen sælger de så videre til dig som​ forbruger, oftest med et gebyr, som de tjener penge på. Barry har ingen gebyrer og sælger altså strømmen til dig for den samme pris, som de køber den for. Det eneste de tjener på, er det månedlige abonnement på 29 kr.​

Få overblik over dit forbrug, og betal løbende

Barry synes ikke, at elregninger er fede. Derfor har de droppet dem og smidt det ind i en app. Der kan du altid holde øje med dit forbrug, så du ikke mister overblikket. Desuden betaler du løbende for strømmen, når du bruger den - ligesom med Rejsekortet. Så slipper du for lange og uforudsete elregninger.

Spar penge ved at bruge strøm, når den er billigst

Fordi Barry sælger strøm til indkøbspris, så varierer prisen time for time. I appen kan du altid se, hvad din strøm koster lige nu, og i de næste 24 timer. Så kan du eksempelvis vente med at sætte en vask over, til prisen er i bund - og der er mange penge at spare! Nogen gange er prisen endda 0 kr., foruden skat og afgifter.  

Se hvornår strømmen er klimavenlig

Udover at se hvornår strømmen er klimavenlig, kan du med Barry også se, hvornår din strøm kommer fra vedvarende energikilder. Selvom det lyder som det samme, så er der til tider forskel. Eksempelvis er atomkraft ikke en vedvarende energikilde, men den har et meget lavt CO2 niveau.

Sådan får du Barry

TIILMELD DIG BARRY

Tilmeld dig som bruger på Barry ved at følge vores link nedenfor eller download  Barry appen og tilmeld dig der. Husk at bruge koden barryx3, så du får rabatten.

Gå til tilbud 

AFVENT SVAR FRA BARRYS KUNDESERVICE

Nu skal du bare læne dig tilbage og vente, mens Barry klare din tilmelding. 

LOG IND PÅ BARRY

Når du har modtaget svar fra Barry er du klar til at logge ind og følg dit elforbrug, og se hvornår priserne er billige.

Værd at vide om Barry

 • Hvad er Barry?

  • Barry udfordrer et monopolistisk og uigennemsigtigt el-marked med en app, der giver dig kontrollen over din strøm. Barry tilbyder et fair, nemt og overskueligt produkt og strøm til indkøbspris, mens strømmen i din stikkontakt forbliver den samme.
 • Hvordan fungerer Barry?

  • Barry henter data fra din smarte elmåler og gør den til at forstå, så du kan blive klogere på strømforbruget hjemme hos dig. Barry køber strøm direkte hos Nordpool og viderefakturerer indkøbsprisen til dig. Via notifikationer kan du få at vide, hvornår strømmen fx er billigst eller mest klimavenlig, så du kan tage kontrol over dit strømforbrug og træffe et klimabevidst valg.

 • Hvordan får jeg Barry?

  • For at få de første 7 måneders abonnement gratis igennem 3, skal du tilmelde dig Barry via linket ovenfor. Bemærk, at 3 blot udbyder produktet for Barry, derfor tilmelder du dig direkte hos Barry med deres betingelser. Læs Barry’s betingelser her.
 • Er der nogen binding hos Barry?

  •  Nej der er ingen bindingsperiode på aftalen. Se også mere under opsigelse.

 • Hvad koster Barry?

  •  Barry app koster 29 kr./md.+ dit elforbrug, men du får de første 7 måneders abonnement gratis som kunde hos 3. Du skal selv betale for dit strømforbrug. 

 • Hvordan opsiger jeg Barry?

  • Man kan opsige direkte i app’en (”profil” + ”Slå op med Barry”).Der gælder ingen bindingsperiode for aftalen, og du kan således til enhver tid opsige aftalen med et skriftligt varsel på 14 dage. Barry er berettiget til at opkræve betaling frem til udløbet af det opsigelsesvarsel, der fremgår af aftalen.

 • Hvor kan jeg læse mere om Barry?

 • Hvordan kan jeg få fat I Barry’s kundeservice?

  • Inde i chatten i app’en eller på hjemmesiden, eller kontakt Barry alle hverdage fra 09:00 til 21:00 og fra 10:00 til 17:00 i weekenden og på helligdage. Se mere her: https://getbarry.co/

 • Hvordan skifter jeg el-leverandør?

  • Tryk på linket 'Gå til tilbud' ovenfor og tast ”3xbarry”. Tast dine oplysninger ind og Barry gør resten for dig. Barry klarer papirarbejdet og betaler flytte-gebyret for dig..

 • Kan alle bruge Barry?

  • Du skal have en smart el-måler for at bruge Barry. I slutningen af 2020 vil alle danske husholdninger have fået installeret smarte fjernaflæste elmålere, der kan gøre det muligt for forbrugeren at få flexafregning frem for estimeret forbrug og kvartalsregninger.​

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg