Samsung Galaxy
Watch Active2

Bestil nu!

Fra kun 90 kr./md.

Se 40 mm

Mindstepris: 3.600 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

Den optimale træningsmakker

Elegance & præcision
i perfekt kombination

Nu kan du fokusere fuldt ud på din træning og lade Galaxy Watch Active2 om at holde styr på din træning. Det gælder uanset om du løber, svømmer, cykler eller løber, da uret både er vand- og støvtæt.

Den forbedrede pulsmåler har fået dobbelt så mange sensorer sammenlignet med sin forgænger, og det betyder, at uret endnu mere præcist kan tracke din puls og virkelig se, hvor meget du lægger i træningen.

Se 40 mm

Gør hverdagen lettere

Undgå stress og
forenkl din hverdag

Det er ingen hemmelighed, at hverdagen for de fleste kan være stressende. Men du kan forebygge det med Samsung Galaxy Watch Active2. Uret måler nemlig helt automatisk dit stressniveau og din søvn. På den måde kan du blive opmærksom, hvis du har stress-symptomer.

Er det tilfældet har du adgang til åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig på rette vej igen. Eller gode råd til, hvordan din søvnkvalitet kan blive forbedret.

Se 40 mm

Lækkert design med masser af muligheder

Et smartwatch, der
passer til enhver situation

Samsung Galaxy Watch Active2 kommer med et væld af innovative funktioner og du har mulighed for at vælge mellem en række af anerkendte apps som Speedo og Spotify.

Men samtidigt er uret meget stilstikkert med sit moderne og minimalistiske udtryk, der gør, at du både kan bruge det i hverdagen og til træning. For første gang nogensinde følger der nemlig en eksklusiv læderrem med, der bringer lidt ekstra luksus ind i hverdagen.

Se 40 mm

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg