Samsung Galaxy Watch 3

Gør din hverdag endnu smartere & sundere.

Fra kun 90 kr./md.

Se 41 mm    Se 45 mm

Kontant: 3.600 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

Din personlige træningscoach

Følg din træning &
sæt tempo på udviklingen.

Fokusér fuldt ud på din træning og lad dit Samsung Galaxy Watch 3 stå for at holde styr på puls, tempo og hvor lang tid, du giver den gas.

På den måde kan du følge din udvikling og let se, hvor der er plads til forbedring. Det skaber motivation og gør dig i stand til at tage din form og træning til helt nye højder.

Se 41 mm    Se 45 mm

Track iltoptagelse, søvn & puls

Styr på stress og søvn
giver en sundere hverdag.

Hvis du virkelig vil gøre en forskel og få en sundere livsstil, så handler det ikke kun om træning, men om at ændre dagligdagsvaner, så du undgår dem, der påvirker dig negativt.

Her kan Samsung Galaxy Watch 3 let hjælpe dig i den rigtige retning. Uret giver dig nemlig hurtigt overblik over stressniveau, søvnmønstre, puls og iltoptagelsen i blodet, så du lettere kan identificere de situationer, der ikke er sunde for dig og gøre noget ved det.

Se 41 mm    Se 45 mm

Et smartwatch til enhver smag

Stilrent design med
et personligt touch.

Selvom Galaxy Watch 3 er et ur, der kan holde til hård træning, så er det stadig udført i et klassisk design, der passer til enhver garderobe. Vælg mellem tre elegante farver.

Selve urskiven kan på smartwatchet personliggøres med de mange smagfulde designs eller med et af dine egne billeder, så det opnår lige det udtryk, som passer til dig. Mulighederne er uendelige.

Se 41 mm    Se 45 mm

 Hos 3
Få eSIM til Samsung smartwatches

Samsung

Som de første er vi nu klar med eSIM til smartwatches fra Samsung! Med eSIM kan du ringe, tjekke sms’er og være online direkte fra uret – uden at have din telefon i nærheden. Du skal have en Samsung-mobil for at aktivere eSIM på dit Samsung Watch.

Se smartwatches

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg