Fra kun

60,-
pr. md.

Garmin smartwatches.

Din ultimative
træningsmakker!

Kontantpris: 2.400 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

Garmin FENIX 6 PRO.
Fra kun 147 kr./md.

Den næste generation af
multisport-smartwatches 

Med Garmin FENIX 6 PRO får du et multisportsur, der gør dig i stand til at tracke dine præstationer på en måde, som du ikke tidligere har kunne forestille dig. Det kommer bl.a. med mere end 20 forudinstallerede sportapps.

Der er tale om et utrolig robust smartwatch, der er designet til udendørsaktiviteter, og med en batterilevetid på helt op til 14 dage, har du rig mulighed for at kaste dig ud i ekstreme eventyr.

Se Fenix 6 pro

Garmin FENIX 6S PRO
FRA KUN 147 kr./md.

Gør din træning intelligent
og kom op i niveau.

Pulsmåling, præstationsmåler og energiovervågning er blot nogle få af de fede features, som du får med Garmin FENIX 6S PRO, et GPS-sportsur udformet i førsteklasses materialer.

Desuden kan du synkronisere dine yndlingssange fra din musikstreamingstjeneste, som betyder, at du kan lade mobilen blive hjemme og sætte gang i træningen med musik direkte fra håndleddet.

Se Fenix 6S pro

Stil skarpt på din krop, så er mulighederne uendelige.

Garmin Vivoactive

Nu er det slut med at være i tvivl om, hvordan du udfører dine øvelser. Garmin Vivoactive guider dig nemlig med animationer. Og med over 8 dages batteri, bliver det ikke dit ur, der er undskyldningen for, at du ikke får trænet.

Samtidigt registreres alle dine fremskridt, så du kan følge med, når du indfrier dine helse- og fitnessmål.
Fra kun 68 kr./md.

Se VivoActive

GPS-smartwatch i en mindre størrelse.

Garmin Vivoactive 4S

Får du fingrene i dette fede GPS-smartwatch, behøver du aldrig frygte, at du løber tør for trægningsmuligheder. Det er nemlig proppet med apps, der kan inspirere dig og hjælpe dig på vej.

Men ud over apps og et væld af helsestatistikker, gør Vivoactive 4S din hverdag endnu lettere. F.eks. kan du lade din pung blive hjemme og betale med dit mastercard direkte fra uret. Fra kun 60 kr./md.

Se VivoActive 4S

Garmin Venu
FRA KUN 75 Kr./md.

Perfekte kombination af elegance og funktionalitet.

Med Garmin VENU får du et GPS-smartwatch, der er skabt til den aktive livsstil samtidigt med, at det flotte stilsikre design giver en ekstra dimension til dit trænings-look.

Den smukke AMOLED-skærm får farverne til at poppe og giver animationerne ekstra liv til at holde træningsmotivationen oppe. Derudover kan du registrere stress, din vejrtrækning og din søvn for at booste dit helbred. 

Se Venu

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg