Apple Watch SE

Stor på features
lille i pris!

Fra kun 69 kr./md.

Kontantpris: 2.760 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

En træningsmakker, der skubber grænser

Dit ur kan mere
- så du kan mere.

Nå længere, højere og dybere med det prisvenlige Apple Watch SE. De intuitive aktivitetscirkler følger dig, motiverer dig og informerer dig om, hvordan du bevæger dig i løbet af dagen. Desuden kommer uret med en masse træningstyper som løb, yoga og cykling, så du er sikker på at kunne tracke din træning til perfektion.

Apple Watch SE er desuden vandafvisende ned til 50 m, så der er ingen undskyld til ikke at springe ud på dybt vand.

Se 40 mm     Se 44 mm

SKRÆDDERSY DIT UR TIL DIG

Slip din personlighed løs

Dit ur skal matche din personlighed. Og derfor har du et væld af muligheder for at sikre, at dit ur bliver en forlængelse af, hvem du er. Du kan vælge mellem forskellige finish på urkassen og vil efterfølgende kunne skræddery urskiven, så den passer perfekt til dig.

F.eks. kan kontrol-freaken sætte planlægning i fokus, mens eventyren i stedet kan måle sol, vejr og terrænstigninger. Der er altså noget for enhver smag.

Se 40 mm     Se 44 mm

Forbliv connected

Vær altid med i loopet
- uanset hvor du er.

Nu er det slut med at misse kald, beskeder og vigtige notifikationer. Du kan nemlig få dit Apple Watch SE med eSIM. Det betyder, at du altid er connected - også når du ikke har din mobil ved hånden.

Det giver dig ekstra meget frihed. Især når du træner, hvor det kan være ekstra irriterende, hvis du var lænket til telefonen.

Se 40 mm     Se 44 mm

OPTIMÉR DIN SØVNRYTME

De bedste dage er begyndt med en god nattesøvn.

Du må ikke undervurdere, hvor stor en indflydelse din søvnrutine har på dit helbred. Det er basen, som alt andet skal bygges ovenpå. Også her hjælper Apple Watch SE dig, da du med den nye søvn-app bliver guidet til bedre sovevaner samtidigt med at du let kan følge udviklingen i dit søvnmønster over tid.

Se modellerne

INSPIRATION TIL ET SUNDT LIV

Et smartwatch
med god samvittighed.

Apple Watch SE er et smartwatch, som vil give dig en god mavefornemmelse. Ikke alene hjælper det dig til at få en mere aktiv hverdag, men samtidig overvåger uret din generelle velvære, som f.eks. din hjerterytme, så du bliver gjort opmærksom på, hvis din krop er i seriøs ubalance.

Apple Watch SE guider dig trygt, hvis du skal have styr på dit åndedræt eller giver besked, hvis du over lang tid har været udsat for alt for høj støj. Det er alt sammen med til, at du kan få det endnu bedre i hverdagen.

Se 40 mm     Se 44 mm

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg