Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

14 dages returret

Gør dit hjem intelligent & styr det direkte fra mobilen

Kender du følelsen af ikke at kunne slappe af juleaften, når du er ude, fordi du er bekymret for indbrud? Eller er du bare træt af, at falde over ting på gulvet, når du i mørke prøver at finde frem til stikkontakten?

Så burde du tage et ekstra kig på disse smarte produkter, der kan styres og indstilles direkte fra mobilen, så du kan få et smart hjem, der matcher dine behov spot on!

Se produkter

Gør hverdagen magisk med det helt rigtige lys

Når du først har prøvet Philips Hues intelligente setup, får du svært ved at gå tilbage til en helt almindelig el-pære og stikkontakt. Dit liv blir' bare lettere.

Den intuitive teknologi giver dig nemlig fuld kontrol. Det betyder, at du kan skedulere, hvornår dit lys tændes og slukkes, hvor stærkt lyset skal være og om der skal lidt ekstra kulør på hverdagen til at give den helt rigtige stemning.

Se udvalg

Føl dig helt hjemme
- også når du er på farten

Circle 2-kameraet er et lille overvågningskamera, der kan sættes op på få minutter, og som gør dig i stand til altid at tjekke op på, om alt er, som det skal være hjemme.

Ikke alene er den trådsløse sikkerhedsløsning i stand til at opfange bevægelse og give dig besked. Det er også vandtæt, holder batteri i 3 måneder og giver dig 180° synsvinkel.

Så slip bekymringerne og føl dig helt sikker. Med Logitech Circle 2 er der altid ekstra øjne, der sikrer dig et trygt hjem.

Se udvalg

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg