DJI Osmo pocket

Det ultimative
bærbare kamera

Fra kun 68 kr./md.

Læs mere

Mindstepris: 2.700 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

VERDENS MINDSTE GIMBAL-KAMERA

Lille, kraftfuld &
utrolig smooth

Hvis du er på jagt efter den ultimative lille rejsekammerat, som du kan have med overalt, så er Osmo Pocket noget for dig. Ikke alene får du et knivskarpt kamera, der skyder billeder i op til 12 MP og kan filme i op til 4K. Kameraet er nemlig placeret mellem tre akser, som sikre at dine billeder også er fuldstændigt stabile og uden rystelser.

Med indbygget touchskærm kan du nemt betjene og indstille din Osmo Pocket på farten, så du kan forevige alle dine minder - også når det går stærkt. 

Læs mere

PANORAMA, ACTIVETRACK & MEGET MERE!

Ta' billeder som
en professionel

Nu er det ikke længere kun fotografer, der tager billeder, som får folk til  at tabe kæben. Osmo Pocket giver dig ikke bare mulighed for at skyde smooth videoer. Du får nemlig desuden en række top-fede features.

Giv dig i kast med ActiveTrack, så kameraet automatisk følger et objekt, tag vilde panorama-billede eller prøv Motionlapse, der koger lange optagelser ned til få sekunder.

Læs mere

TILKOBL DIN MOBIL

Du vælger kameraet

Når du skyder videoer eller billeder, så bestemmer du selv, om du vil bruge Osmo Pockets eget kamera eller sammen med din egen mobil, som giver dig endnu mere kontrol i kombination med den super intuitive app.

Og med en kampvægt på bare 116 g, en størrelse, der minder om en chokoladebar, og en batterilevetid på 140 min., så kan du let have den med dig overalt. 

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg