Nyhed!

Samsung Galaxy Buds+
- Lyd med nuancer & dybde.

Fra kun 33 kr./md.

Læs mere

Kontantpris: 1.290 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

EN NY GENERATION AF TRÅDLØS LYD

Designet til et trådløst liv.

Samsung Galaxy Buds+ er til dig, der altid gerne vil have god lyd - under alle forhold. Headsettet er udviklet af anerkendte AKG og giver dig en lydoplevelse, der er fyldt med både nuancer og dybde. 

Helt automatisk tilpasser lyden sig til, om du har begge eller kun den ene øretelefon i, så der enten afspilles i stereo eller mono. Dét er smart. Og så sidder de bare super godt pga. de bløde silikone ørepropper.

Læs mere

OP TIL 22 TIMERS BATTERI

Oplad mens du er 
på farten.

Du undgår let, at dine Samsung Galaxy Bud+ løber tør for strøm. For det første holder de op til 11 timers brugstid. Men for det andet fungerer etuiet samtidigt som en lader, så du kan give dit headset nyt liv, mens det ligger i din lomme. Også etuiet har 11 timers batteri, når det er fuldt opladt.

Har du en telefon, der understøtter batterideling, kan du også sagtens lade din Buds+ op på den.

Læs mere

Gå amok i musiknumre

Kombinér dit nye headset fra Libratone med musiktjenesten Deezer. Så kan du søge lyst blandt 40 millioner musiknumre og finde frem til dem, som bringer lidt fest ind i hverdagen.

Opret en playliste til enhver lejlighed, importer dine favorit MP3'er, og følg de kunstnere, du elsker. Prøv gratis den første måned.

Læs mere

INTUITIV TOUCHBETJENING

Tag kontrollen
- direkte fra headsettet.

Det har aldrig været lettere at betjene dit headset som med Samsung Galaxy Buds+. Bare en enkelt berøring er nok til at pause, springe videre til næste gang eller åbne op for lyden af dine omgivelser.

Samtidigt er det nu blevet endnu nemmere at parre din mobil med Galaxy Buds+, da din telefon automatisk foreslår parkoblingm, når du åbner det etui, som dit headset ligger i.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg