Libratone Track+ er desværre udgået. Men tjek vores andre høretelefoner - måske den er noget for dig?

Libratone Track+ er desværre udgået. Men tjek vores andre høretelefoner - måske den er noget for dig?

Libratone Track+

Fantastisk lyd &
stor frihed!

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

FANTASTISK LYD

Kompromisløs lyd
- uanset hvor du er!

Med Libratones TRACK+ headset er du sikret den vildeste lyd. Det gælder uanset, om du hører dine yndlingsnumre på vej til arbejde, bruger musikken til at sætte tempo på træningen eller ligger på stranden og slapper af til en podcast.

 

ANC - PÅ FLERE NIVEAUER

Luk omverdenen ude &
drøm dig væk i musikken

De fleste kender til ANC, der gør dig i stand til at lukke støjen fra dine omgivelser ude. Men Libratone tager det til et endnu højere niveau med TRACK+. Her får du nemlig hele 4 niveauer af ANC! Det betyder, at du fx kan vælge en mindre grad af ANC, når du kører i trafikken, mens du giver den helt gas på arbejdet, når du rigtig skal fordybe dig.

ULTRALET & SUPER KOMFORTABELT

Design der holder!

Glem alt om irriterende ledninger og ubehagelige, tunge øretelefoner, der konstant falder ud af ørerne. Vælger du et TRACK+ headset får du nemlig en headset, der er så let, at du nærmest ikke kan mærke at du har det på.

Det ergonomiske design gør desuden, at du hverken behøver at gå på kompromis med lyd eller komfort. Libratone giver dig det hele.

PERFEKT TIL DEN AKTIVE LIVSSTIL

Et headset skabt til
ultimativ frihed

Er du færdig med irriterende ledninger og begrænsende batteri-levetid? Så er det virkelig en grund til at tage et ekstra kig på Libratone TRACK+. Det trådløse headset giver dig nemlig fuld bevægelsesfrihed og er endda svedsikret.

Men ikke nok med det. På blot én times opladning, kan du høre musik i op til 8 timer. Så slipper du for at bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i dit yndligsnummer.

Gå amok i musiknumre

Kombinér dit nye headset fra Libratone med musiktjenesten Deezer. Så kan du søge lyst blandt millioner af musiknumre og finde frem til dem, som bringer lidt fest ind i hverdagen.

Opret en playliste til enhver lejlighed, importer dine favorit MP3'er, og følg de kunstnere, du elsker. Prøv gratis den første måned.

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg