beoplay h9i

Oplev fuld kontrol
& total fleksibilitet

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

Oplev lyden & mærk stilheden

Det kan være hektisk og stressende, når man er på farten. Men med din nye, bedste rejsekammerat, Beoplay H9i, kan du lade musikken skabe ro.

For selvom headsettet er trådløst, er der hverken gået på kompromis med hverken lyden eller ANC, som ellers ofte er prisen for frihed uden kabler.

Med et enkelt fingerstrejf kan du nemlig aktivere og deaktivere ANC, justere lyden eller skifte nummer. Mere intuitivt bliver det ikke.

bestil

Top-materialer &
ikonisk design

Med Beoplay H9i får du ikke bare et headset, som er proppet med innovative funktioner og exceptionel lyd. Det er nemlig også et headset, der er udformet i de bedste materialer, som gør hverdagen lidt mere luksuriøs.

Det bløde lammeskind og det anodiserede aluminium giver en komplet finish til det smukke design, som kommer fra den anerkendte designer Jakob Wagners hånd.

Der er med andre ord kælet ved hver enkel af Beoplay H9is deltajer, så du kan lave dit eget frirum - både ude og hjemme.

bestil 

Få frihed med ekstra
lang batterilevetid

Det er ikke kun det komfortable headset, der holder til lidt af hvert. For at du kan drømme dig hen i dine yndlingstoner, kommer B&Os nye headset med en forbedret batterilevetid, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Du får op til 16 timers afspilning, og samtidig er Beoplay H9i udstyret med en sensor, som registrerer og pauser din musik, når du smider headsettet, og tænder, når det igen sidder på ørerne.

bestil

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af dit nye Beoplay headset, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg