beoplay e8

Trådløs frihed &
fantastisk lyd

Fra kun 77 kr./md.

Bestil nu

Mindstepris: 2.310 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
Betal over flere måneder

100% trådløs lyd i verdensklasse

Træt af ledninger, der filtrer sig sammen og begrænser dig, når du hører musik? Så behøver du ikke være frustreret mere!

Beoplay E8 er nemlig din redning. Øretelefonerne er nemlig 100% trådløse, men sikrer dig stadig lyd i verdensklasse, som du kender fra B&O.

Det giver dig fuld frihed til at give dig fuldstændig hen til musikken og nyde at hver enkelt tone bliver afspillet i højeste kvalitet.

Bestil nu

Enkelt, funktionelt design i
eksklusive materialer

Som traditionen tro leverer Beoplay med E8 endnu et produkt, der lever op til deres ultra-høje designniveau. F.eks. kommer øretelefonernes etui i ægte læder, som bringer lidt luksus ind i din hverdag.

Men designet er ikke blot stilrent, men også super intuitivt. E8s berøringsfølsomme overflade gør dig nemlig i stand til kontrollere din musik, opkald og stemmekommandoer med et enkelt touch.

Bestil nu

Tag kontrollen af
din omverden

Selvom 100% trådløshed, sublim musik og et eksklusivt design burde være nok til at få dig overtalt til at kaste dig over Beoplay H8, så er der endnu en helt særlig funktion, som er prikken over i'et.

Transparency Mode giver dig nemlig mulighed for bestemme, hvor meget din omverden får lov til at forstyrre dig. Du vælger nemlig selv, og du vil lukke dig ind i en bobel af komplet musik, eller om du stadig vil lade lydene fra dine omgivelse trænge igennem.

Bestil nu

Ekstra batteri
med på farten

Beoplay E8 kommer selvfølgelig med op til hele 4 timers afspilning på blot en enkelt opladning.

Men det skal selvfølgelig ikke begrænse dig. Den smarte, lille æske som høretelefonerne kommer i, kan nemlig bruges som oplader.

Etuiet giver dig to opladninger, som sikrer liv i dine Beoplay E8 i yderligere 8 timer, så du kan give den fuld gas med dine yndlingsnumre eller farvoritpodcasts.

Bestil nu

Få 40 millioner musikhits

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay E8, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer lærer endda din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg