Beoplay E8 3. gen.

Suveræn lyd & op til
35 timers spilletid.

Fra kun 69 kr./md.

læs mere

Mindstepris: 2.760 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

100% TRÅDLØST 

Kompromisløs lyd
kombineret med fuld frihed!

Træt af ledninger, der filtrer sig sammen og begrænser dig, når du hører musik? Så behøver du ikke være frustreret mere!

Beoplay E8 3. gen. er din redning. In-ear høretelefonerne er nemlig 100% trådløse, men sikrer dig stadig lyd i verdensklasse, som du kender det bedst fra Bang & Olufsen.

Læs mere

ELEGANT & FUNKTIONELT DESIGN

Dansk design,
når det er allerbedst

De nye Beoplay E8 3. gen. leverer et ultra-højt designniveau. De nye in-ear høretelefoner kommer i et ægte læderetui, som bringer lidt luksus ind i din hverdag.

Designet er ikke blot stilrent, men også super intuitivt. E8 3. gen.s berøringsfølsomme overflade gør dig i stand til kontrollere musik og opkald med et enkelt touch.

Læs mere

GENIALT TRANSPARENCY MODE

Luk omverdenen ude
& fokusér på musikken

De nye Beoplay E8 3. gen. er ikke kun et smukt headset, men desuden intet mindre end intelligent!

Du får nemlig Transparency Mode, der giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget din omverden får lov til at forstyrre dig. Forbliv enten i din bobl af musik, eller vurdér om du stadig vil lade lydene fra dine omgivelser trænge igennem.

Læs mere

LEDNINGSFRI OPLADNING 

Opladningen er nu gjort
endnu mere intuitiv

Med Bang & Olufsens nye skud på stammen er det ikke kun headsettet og opladning af det, der er trådløst. Også selve æsken kan nu oplades helt uden brug af kabler.

Det betyder, at du let kan oplade og have det med på farten, så du har op til 35 timers ekstra batteri i lommen, hvis E8 3. gen. skulle løbe tør.

Læs mere

Få 56 millioner musikhits

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay E8, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem over 56 millioner musikhits, og Deezer lærer endda din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg