Køb på afbetaling!

- Helt rente- & gebyrfrit.

The New SOUNDBOKS

Fra kun 168 kr./md.
- kun hos 3

Kontantpris: 6.720 kr.
Køb på afbetaling - Helt rente- og gebyrfrit!

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

14 dages returret

VILD BAS & MAX POWER 

The NEW SOUNDBOKS
sætter gang i enhver fest

Med The NEW SOUNDBOKS får du en lydoplevelse udover det sædvanlige. Du får nemlig den mest fantastiske lyd med et vildt lydtryk på hele 126 dB med den nye SOUNDBOKS. Hvis man skulle være i tvivl - så er det MEGA højt.

Du kommer med andre ord til at bryde alle lydbarrierer med den The NEW SOUNDBOKS, som er en ekstraordinær, trådløse bluetooth-højttaler, hvor du kan tilknytte tilbehør som f.eks. mikrofoner og DJ Mixer.

Læs mere om The New Soundboks

Bygget til den
ultimative fest udendørs

Det er ikke vejret, der skal stå i vejen for den gode fest. The NEW SOUNDBOKS er nemlig super solid og kan holde til både varme, regn og kulde, da den er IP65-certificeret.

The NEW SOUNDBOKS er udstyret med et funktionelt og lækkert metalgitter på forsiden som i en kombination med en konstruktion i krydsfiner og metal gør den ideel at have med sig overalt.

Læs mere  om The New Soundboks

Et batteri, der bliver ved og ved

Ingen strøm = ingen fest. Derfor kommer The NEW SOUNDBOKS da også med et gigantisk batteri, der kan holde helt op til 40 timer. Selv hvis du giver den fuld gas på max lydstyrke, så holder The NEW SOUNDBOKS i 5 timer.

Og skulle du virkelig formå at køre den helt i sænk, så kan du altid have et ekstra batteri, som du kan bytte det brugte ud med, så festen kan fortsætte uforstyrret.

Læs mere om The New Soundboks

KOMBINÈR OP TIL FEM HØJTTALERE 

Flere The NEW SOUNDBOKS
= federe & højere fest 

Hvis der skal være ekstra gang i den, og én NEW SOUNDBOKS ikke er nok, så behøver du ikke bekymre dig. The NEW SOUNDBOKS har nemlig indbygget TeamUp mode, som let, trådløst og hurtigt kan forbinde op til fem The NEW SOUNDBOKS.

SKAA-teknologien, der ligger bag TeamUp-funktionen, gør dig med andre ord i stand til løfte barren for lydoplevelsen til enhver fest. Og det er vigtigt, da musikken jo altid er det vigtigste element.

Læs mere om the New Soundboks

Gå amok i musiknumre

Kombinér din nye højttaler med musiktjenesten Deezer. Så kan du søge løs blandt 40 millioner musiknumre og finde frem til dem, som bringer lidt fest ind i hverdagen.

Opret en playliste til enhver lejlighed, importer dine favorit MP3'er, og følg de kunstnere, du elsker. Prøv gratis den første måned.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

var du på udkig efter andet end The NEW SOUNDBOKS? Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg