Marshall

Unikt design & legendarisk lyd

Fra kun 25 kr./md.

se produkter

Mindstepris: 990 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

NYHED - STOCKWELL II 

Kompromisløs lyd
som kan skræddersys

Stockwell II er en kompakt højttaler på kun 1,4 kg. og er derfor både skabt til at give dig søde toner både ude og hjemme. Men selvom det er en af Marchalls lettere højttalere, så får du stadig en helt utrolig lyd, der kan indstilles med kontrolknapperne, så den passer til dig.

Fra kun 51 kr./md.

Læs mere

MINOR II 

Lille størrelse - stor lyd

Marshall har med Minor II formået at proppe ufattelig meget lyd ned i et let og stilsikkert trådløst in-ear headset. Og så er Minor II udstyret med den perfekte mængde støjreduktion, så du kan give dig fuldstændig hen til musikken uden at lukke dig helt ude fra omverdenen.

Brug de ergonomiske og justerbare øretelefoner sammen med din mobil via bluetooth i over 12 timer.

Fra kun 25 kr./md.

Læs mere

ACTON II

Kraftig kerne i et
kompakt format

Acton II er den mindste spiller i Marshalls højttaler-serie, men formår stadig at give dig en velbalanceret og kraftig lydoplevelse, der via bluetooth 5.0-teknologi giver dig fuld frihed og stereolyd uden begrænsende kabler.

Du får det ikoniske design, som Marshall er kendt for, og kan justere lyden ligen præcis som du har lyst til enten i app'en eller på det analog betjeningspanel.

Fra kun 51 kr./md.

Læs mere

MAJOR III 

Redesignet klassisker med
vild batterilevertid

I ikke mindre end mindst 30 timer kan du holde festen kørende med et retro Major III headset, som er en redesignet klassiker, hvor der er blevet skruet max op for lækkerhed - både i forhold til design og lyd.

Det sammenklappelige design betyder, at du let kan have Major III med dig overalt, og den ergonomiske pasform gør, at du aldrig har lyst til at tage headsettet af.

Fra kun 30 kr./md.

Læs mere

KILBURN II 

Højdespringeren,
når det kommer til volume

Ikke bare giver Kilburn II dig multi-retningsbestemt lyd og et vandbestandigt design, der kan holde til lidt af hvert. Den er nemlig også den højest spillende højttaler i sin klasse, og den kan bruges med flere enheder. 

Du får +20 timers batterilevetid, og skulle uheldet være ude, og du løber tør for strøm, så oplades Kilburn II lynhurtigt! På blot 20 min. får du tre timers spilletid.

Fra kun 57 kr./md.

Læs mere

Få 40 millioner musikhits

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af højttalere eller headset fra Marshall, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem millioner af musikhits, og Deezer lærer endda din musiksmag.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg