nyhed!

Libratone
Giv foråret lyd

Fra kun 40 kr./md.

Læs mere

Mindstepris: 1.199 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Designikonet Zipp

Højttaleren Zipp leverer ikke bare lyd helt ud over det sædvanelige - uanset hvilken musik du er til. Den gør det også muligt for dig både at bruge WiFI og Bluetooth.

Hvad du end vælger, får du 360 graders lyd, der fylder hele rummet. Det smukke design og den unikke akustiske teknologi sender nemlig lydbølger ud i alle retninger.

Og ikke nok med det - du kan komble op til seks højttaler sammen for den vildeste lydoplevelse.

Fra kun 80 kr./md.

Bestil

Q Adapt On-Ear

Nu er det slut med skulle tilpasse sig verdenen! Med Q Adapt On-Ear får du den nemlig til at tilpasse sig din musik med den justerbare Active Noise Cancelling. Så kan du selv vælge, hvor meget af omgivelsernes lyd, som du vil lukke ude.

Og du skal heller ikke lade dig begrænse - du får op til 20 timers trådløs lyd på en enkelt opladning. Og så kan du let pause, skifte sang, skrue op via tounch-funktionen direkte på hovedtelefonen.

Fra kun 64 kr./md.

Bestil

One Click
Én højttaler - mange udtryk

Nu kan du skifte designet på din højttaler, så det altid passer til lejligheden. Med Libratone One Click kan du nemlig skifte imellem flere forskellige udtryk.

Men der er meget mere end det innovative design. Den lille, kompakte højttaler kommer nemlig med en uovertruffen lyd, der i den grad kan sørge for den helt rigtige stemning.

Og så behøver du ikke bekymre dig, når du har den med på tur. Den beskyttende gummiramme gør det muligt at sætte højttaleren på våde overflader.

Fra kun 50 kr./md.

Bestil

Zipp Mini
Lille & kraftfuld

Libratones Zipp Mini højttaler giver dig alle fordelene fra storebroren Zipp. Her bare samlet i en mindre pakke.

Du får et super nemt touch interface  og en innovativ Libratone app, som gør det til en leg at tage kontrollen over den lækre, lille højttaler.

Den lille størrelse betyder, at Zipp Mini er skabt til at have med på farten. Og du kan give den fuld gas - du kan nemlig spille musik i op til 10 timer, før du skal lade den op igen.

Fra kun 50 kr./md.

Bestil

TOO
- Ta' musikken med dig

Med højttaleren TOO er der ingen undskyldning for ikke at tage din yndlingsmusik med ud i sommeren.

Og med mere end 12 timers musik op en enkelt opladning, har du fuld frihed til at tage ud i det blå. 

Selvom den er lille af størrelse er den rigtig solid og giver dig en 360 graders musikoplevelse - uanset hvor du er.

Fra kun 40 kr./md.

Bestil

Q Adapt In-Ear

Libratones In-Ear headset er et bud på det nyeste audio design præsenteret på den enkleste og mest strømlinede facon, der vil give din stil et hint af tidløshed.

Du har fuld kontrol over det lækre headset med den lette remote, hvor du kan styre Noice Cancellation, tage telefonen eller bare skrue lidt ekstra op for de sprøde toner.

Som noget helt særligt kan du selv vælge for komplet din Noice Cancellation skal være. Du har nemlig fire niveauer, som du kan vælge imellem.

Fra kun 47 kr./md.

Bestil

One Style
- Bærbar & banebrydende

Med sit helt unikke og banebrydende design kan du være sikker på, at højttaleren One Style fra Libratone, vil få hovederne til at vende.

Du kan vælge imellem fire flotte farver, så du selv kan vurdere hvor meget spræl, som du vil sætte på din hverdag,

Hvis det ikke er det gennemførte stofcover og den lækre gummistrop, som gør det svært for dig ikke at tage den med dig, hver gang du skal ud. Så må det være den sublime 360 graders lyd.

Fra kun 50 kr./md.

Bestil

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg