Freya
- guddommelig lyd!
Fra kun 44 kr./md.

Mindstepris: 1.299 kr.

SPAR 600,- VED KØB AF DOBBELT-PAKKE

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Klassiske farver eller et moderne twist?

Uanset om du mest er til de tidsløse farver, eller om du har brug for at sætte lidt mere farve på hverdagen, så har Clint sørget for, at der er en FREYA-højttaler til dig.

Nu kan du nemlig ikke bare opleve den guddommelige lyd pakket ind i den klassiske hvide eller mørkegrå nuance. FREYA kommer nu i hele tre nye lækre pastel farver, som vil live ethvert rum op.

Vil du kaste dig ud i en mere farverig livsstil, så er det svære spørgsmål blot, om det skal være den feminine rosa, den delikate pudderblå eller den forfriskende grønne.

Slip musikken fri
- helt trådløst

FREYA er designet til at passe ind i alle rum –  ja selv på terrassen. Men du behøver slet ikke at blive enig om dig selv om en fast plads - den er nemlig super let at tage med sig.

Højtaleren er et æstetisk mesterværk. Det elegante cylindriske design sammen med det kompakte look og stilrene metal-grill gør, at den nemt kan tilpasses til enhver livsstil.

Materialerne er vitale, hvilket både giver musikelskere en høj kvalitet, og som også gør produktet betydeligt mere holdbart. Desuden giver kontrolknapperne på toppen af FREYA dig en nem og hurtig betjening.

 Bestil nu

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye FREYA, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mereMasser af muligheder med 3Afbetaling

Uanset om du er på jagt efter et enkelt headset, eller du er ude flere stykker tilbehør, så kan du som 3Kunde bruge 3Afbetaling og dele regningen op over flere måneder. Og det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg