Beosound A1 2nd gen.

Fremragende lyd &
æstetik i verdensklasse!

Fra kun 51 kr./md.

Læs mere

Kontantpris: 2.010 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

Smuk med smuk på

Design og lyd, der
gør hverdagen lidt pænere.

Du får både lækkerier for øre og øjne, hvis du bestiller en Beosound A1 2nd gen. Det strømlinede, tidsløse design komplementeres perfekt af de elegante toner, der strømmer ud fra denne højttaler.

Bluetooth-højttaleren er både super bærbar med en vægt på blot 558g og så giver den dig 360°-lyd, som helt automatisk vil sætte lyden i centrum. 

Læs mere om Beosound A1

18 timers spilletid & Alexa Assistant

Smarte funktioner &
vild batterilevetid.

Når du vil have musikken med på farten, så går det ikke, hvis batteriet løber tør efter et par numre. Det risikerer du ikke med Beosound A1 2nd gen. Højttaleren kan nemlig holde gang i festen i op til 18 timer.

Men ikke nok med det. Beosound A1 understøtter Alexa Voice Assisten, så du blot skal sige ordene, hvis du vil høre en bestemt sang, læse nyheder eller noget helt tredje. 

Læs mere om Beosound A1

Fuldstændig støv- og vandtæt

En højttaler, der holder
til det meste.

Du behøver ikke bekymre dig, hvis Beosound A1 bliver din nye trofaste rejsekammerat. højttaleren er nemlig super robust og klarer både vand og vand. Skulle uheldet være ude, og Beosound A1 i festlig lag tabes, så vil den ofte sagtens kunne holde til dig.

Det betyder, at du kan slippe bekymringerne og bare leve dig hen i de fantastiske lydoplevelser, som den lille speaker kan levere på trods af den kompakte størrelse. 

Læs mere om Beosound A1

Musiktjenesten Deezer

Gå amok i musiknumre

Kombinér din nye højttaler med musiktjenesten Deezer. Så kan du søge løs blandt 40 millioner musiknumre og finde frem til dem, som bringer lidt fest ind i hverdagen.

Opret en playliste til enhver lejlighed, importer dine favorit MP3'er, og følg de kunstnere, du elsker. Prøv gratis den første måned.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg