BeoPlay P2

Stor lyd
- ingen begrænsninger

Fra kun 44 kr./md.

Bestil

Kontantpris: 1299 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Innovativ & intelligent
højttaler

Nu kan du forvandle og forstærke de mest trivielle øjeblikke i hverdagen til energiske og intense oplevelser med nyheden Beoplay P2. Den lille, kompakte højttaler er perfekt til at tage med på farten, så du kan tage din yndlings-musik med dig - uanset hvor du skal hen.

Alle knapper er fjernet, så du kan få en helt igennem magisk musikoplevelse ved bare at skulle tappe på højtaleren for at pause eller ryste for at springe videre til et andet nummer.

Du indstiller dine funktioner via Beoplay App'en, så du kan skræddersy dem til dine behov.

Bestil

Fyldig & rummelig lyd

B&Os har mere end 90 års erfaring, når det kommer til lyd. Det kan virkelig mærkes med Beoplay P2, som sætter nye standarder for bærbare bluetooth-højttalere.

Du får bas for alle pengene, en perfekt gengivelse af selv de højeste frekvenser og en klangbalancekontrol ud over det sædvanelige.

Og selvom P2 kommer i en lille indpakning, er højttaleren spækket med watt, så du ikke behøver være nervøs for, om du kan spille festen op.

Bestil

Raffineret håndværk

Beoplay P2 er fremstillet i eksklusive materialer som perlebørstet, anodiseret aluminium og læder af højeste kvalitet. Det strømlinede design udstråler ren elegance.

Men ikke nok med det. Højttaleren er desuden super robust og fylder næsten ingenting, så du let kan tage den med i lommen eller tasken.

Du behøver ikke bekymre dig, når du har denne ultra-bærbare Beoplay P2 med på farten, for den er nemlig også stænk- og støvsikret.

Bestil

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay P2, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg