fra kun  80,-

pr. md.

beoplay m3

kompakt og kraftfuld
trådløs højtaler

FRA KUN 80 KR/MD.

Fantastisk lydoplevelse i alle rum

Beoplay M3 er en kompakt og kraftfuld trådløs
højttaler som vil give dig fantastiske
lydoplevelser i alle hjemmets rum.

Køb nu

Kraftfuld Bang & Olufsen
signatur lyd

Beoplay M3 har en perfekt afstemt lyd, som fylder ethvert lille og mellemstort rum med stor og autentisk Bang & Olufsen signatur lyd. Lydkvaliteten forbedres yderligere gennem basenhedens placering og det specialudformede kabinet, som sikrer en ensartet spredning af lyden.

Køb nu

Eksklusive materialer
der forbedre akustikken

De særligt udvalgte eksklusive materialer, der anvendes til Beoplay M3, maksimerer kvaliteten af højttalerens lyd og design. Der er anvendt perlebørstet anodiseret aluminium til produktion af de udskiftelige frontcovere. En blød polymerbase giver stabilitet til højttaleren og forbedrer basgengivelsen.

Køb nu

Mulighed for tilslutning af flere højttalere

Spil musik i alle rum i dit hjem med Beoplay A9, A6, M5 og M3 forbundet i en multiroomopsætning - direkte fra skyen og i den højest mulige lydkvalitet.

Mulighed for tilpasning af funktioner via Beoplay App
Intet behov for masser af kontakter og knapper. Tilpas alle dine yndlingsfunktioner med Beoplay App, så de passer til dig, og få musik med det samme.

Køb nu

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay A1, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg