Beoplay H5
Perfekt lyd
overalt

Mindstepris: 2.010 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Beoplay H5
- ubegrænset frihed

Med B&Os Beoplay H5 får du højeste kvalitet - både i materiale og kvalitet. Vil du have en lydoplevelse i verdensklasse hver gang, bør du helt sikkert se en ekstra gang på denne nyhed!

De kabelløse høretelefoner giver dig fuld frihed, så du let kan få tilført fede beats og lækre toner ind i din hverdag.

Beoplay sikrer dig desuden  den optimale, trådløse lyd, ved at lade musikken blive tilpasse til dine omgivelser, så du kan få B&Os lækre signatur lyd overalt.

Bestil


Skabt til et liv på farten

Du kan tage Beoplay H5 med overalt uden at bekymre dig vejr og vind. Udover komfortniveau på højeste plan er høretelefonerne nemlig både stænk- og støvsikret, som gør dem ideelle til både løbeturen og til afslapning hjemme.

Når du ikke lige hører musik, eller du vil spare på batteriet, kan du let have dem om halsen ved at klikke magneterne på høretelefonerne sammen. Så ved du altid, hvor du har dem, samtidig med at Beoplay H5 går i strømsparende mode.

Som om det ikke var nok, så er opladning af høretelefonerne lige så enkelt og lækkert som selve H5 via den magnetiske oplader, som i den grad bringer lidt luksus ind i hverdagen.

Bestil

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay H5, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mereMasser af muligheder med 3Afbetaling

Uanset om du er på jagt efter et enkelt headset, eller du er ude flere stykker tilbehør, så kan du som 3Kunde bruge 3Afbetaling og dele regningen op over flere måneder. Og det er selvfølgelig rente- og gebyrfrit.

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg