Fra kun  36,-

pr. md.

Beoplay A1

Få god lyd overalt
Spar 40% lige nu!

Mindstepris: 1.410 kr.
Fra kun 36 kr./md.

Masser af god lyd
og smukt design

Nu har du mulighed for at få fingrene i Beoplays nye ultrabærbare højtaler. Så har du fuld frihed til at få god lyd - både hjemme og på farten. Selvom Beoplay A1 kun vejer 600 g og let kan passe i en lomme eller taske, er der stadig masser af power og bas .

Og ud over en lyd over det sædvanelige får du B&Os tidløse og smukke design. Højttaleren i aluminium er både let og robust. Og så er den designet til at være både støv- og stænksikret.

Bestil BeoPlay A1Non-stop musik
op til 24 timer

Det kan være svært at få nok af god musik, når det kommer fra Beoplay A1s 360 graders højttaler. Så derfor er det fantastisk, at du ikke skal lade dig begrænse af batterilevetid. B&O har nemlig sørget for, at du fpr en batterileverid på op til 24 timer.

Og ikke nok med det. Den kompakte højtaler har indbygget mikrofon, så du kan bruge Beoplay A1 til telefonopkald. Formen på højtaler gør, at din stemme går klart igennem i den anden ende af linjen.

Bestil BeoPlay A1

Deezer
- ubegrænset musik

Hvis du vil have det fulde potentiale ud af din nye Beoplay A1, så burde du prøve Deezer - en musiktjeneste, der giver dig mulighed for at høre alle dine yndlingsnumre.

Du kan let browse mellem 40 millioner musikhits, og Deezer er endda så intelligent, at tjenesten kan lære din musiksmag, så du får lige præcis de numre, som du bedst kan lide. 

Læs mere

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg