Guide
Sådan Køber du
tilbehør på 3.dk

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Køb tilbehør på afbetaling

Har du et aktivt mobil- eller bredbåndsabonnement hos os, har du en helt unik mulighed for at købe nogle af de bedste mærker inden for headsets, højtalere og covers mm. på afbetaling på 3.dk. Det betyder, at du f.eks. kan købe et BeoPlay headset i den bedste kvalitet til kun 100 kr./md. uden at betale noget som helst med det samme.

Så det er bare om at shoppe løs!

Se alt tilbehør

Ønsker du at betale det fulde beløb for dit ønskede tilbehør med det samme, så kom ned i en af vores 3Butikker. Vær dog opmærksom på, at ikke alle butikker fører alt tilbehør. Kontakt din nærmeste butik for info om deres udvalg.Dit beløb afgør din afdragsperiode

Som udgangspunkt kan du afbetale dit tilbehør over enten 10, 20 eller 30 måneder. Men din afdragsperiode er afhængig af det samlede beløbs størrelse.

Det betyder, at køber du i alt for minimum:

  • 250 kr. kan du vælge at afbetale over 10 mdr.
  • 500 kr. kan du vælge at afbetale over 10 eller 20 mdr.
  • 750 kr. kan du vælge at afbetale over 10, 20 eller 30 mdr.

Din kurv med dit valgte tilbehør vil som udgangspunkt stå på 10 måneders afdrag, men har du mulighed for en længere periode, vil du let kunne vælge det, så du kan se, hvad du skal betale pr. måned.

Du skal være
eksisterende kunde

For at du kan købe tilbehør, skal du være kunde hos os. Det skyldes, at afbetalingen af dine varer bliver knyttet op på det mobil- eller bredbåndsabonnement, som du allerede har.

Derfor vil du, når du er klar til at bestille dit tilbehør, blive bedt om at logge ind med dit NemID. Det betyder ikke, at du skal betale noget med det samme. Til gengæld betyder det, at du slet ikke behøver at tage stilling til afbetalingen af dit tilbehør, da det automatisk kommer til at følge den betalingsmåde, som du har valgt for dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det betyder, at betaler du normalt din regning ved hjælp af kortbetaling, vil dit tilbehør ligeledes afdrages via kortbetaling.
Køb op til 5 stk. tilbehør på din afbetalingsaftale

Du kan sagtens få fingrene i flere forskellige slags tilbehør til din mobil. Du kan nemlig købe helt op til 5 stk. tilbehør pr. afbetalingsaftale.

Så lad fantasien få frit spil, så du kan få den ultimative mobiloplevelse. Gå på opdagelse i de lækre headsets og højtalere, så du kan opleve, når lyd og design går op i en højere enhed. Gør din smartphone mere robust med et stilrent cover eller de næsten usynlige panserglas. Eller prøv kræfter med en selfie stick, der giver dig mulighed for at tage billeder på et helt andet niveau. 

Se alt tilbehørIngen renter og gebyrer

Der er hverken renter eller gebyrer, når du køber tilbehør på afbetaling hos os. Det er uanset, hvor mange måneder, du vælger at afdrage over.

På din regning vil det tydeligt fremgå, hvor stort dit restbeløb er, så du hele tiden er opdateret på, hvor langt du er kommet med din afbetaling.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige headset eller et cover, eller har du spørgsmål til, hvordan du får gennemført dit køb, så ringer vi dig altid gerne op.

Udfyld formularen nedenfor. Så ringer vi til dig indenfor 1-2 hverdage. 
Opkaldet er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til vores webshop på 70 313 314
alle hverdage fra 9.00-16.00.

Klar til at finde det tilbehør, der passer til dit behov?

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg