Gratis og hurtig levering

Undgå stress og lange køer og få leveret dit Apple Watch kvit og frit hjem til din dør. Har vi din vare på lager, vil du modtage den 1-3 dage efter din bestilling.

Betal over 10, 20 eller 30 måneder

Som kunde hos os kan du betale dit Apple Watch over 10, 20 eller 30 mdr. Ønsker du at købe det kontant, er du altid velkommen i en af vores 3Butikker.

14 dages returret

Vi håber, at du bliver glad for dit Apple Watch og hurtigt kommer i gang med at prøve alle urets muligheder af. Men måtte du mod forventning fortryde, så har du 14 dages returret. 

Uret født på ny

Nu kan du bogstavligt talt have alle dine vigtigste funktioner lige ved hånden. Apple Watch er meget mere end et ur! Modtag og besvar bl.a. beskeder på få sekunder og brug din stemme til at styre din musik. 

Fra kun 100 kr./md.

Se alle Apple Watches

Skræddersyet til beskeder, mails og opkald

Vær altid opdateret med det nye Apple Watch. Du har alle dine vigtigste beskeder lige ved hånden! Et lille prik gør dig opmærksom på dine meddelelser. Og selvfølgelig kan uret opsættes til enten at give dig besked om alt, du modtager, eller kun de meddelelser, som er vigtige for dig.

Med andre ord - skræddersyet til dine behov!

Se alle Apple Watches


Siri er altid klar til at hjælpe

Er du i humør til dit yndlingsnummer, er du faret vild, eller vil du bare gerne tjekke, om der er sket noget nyt på facebook, så kan Siri hurtigt hjælpe dig. Med et enkelt tryk får du adgang til Siri, så du hurtigt er i gang!

Og har du hænderne fulde, så kan du sagtens nøjes med at løfte armen og sige "Hej Siri", så aktiveres funktionen.

Se alle Apple Watches

Din mest avancerede sundhedsmakker

Apple Watch giver dig en unik mulighed for at få overblik over din daglige aktivitet, så du lettere kan blive motiveret til at bevæge dig endnu mere. Det holder både styr på, hvor meget du står op, bevæger dig og motionerer.

Desuden får du en træningsapp, som let hjælper dig til at effektivisere din træning.

Se alle Apple Watches

Har du brug for andet tilbehør?

Så tjek vores store udvalg ud!

Du finder altid masser af produkter i alle prisklasser.
Og du kan selvfølgelig købe dit tilbehør på afbetaling.

Se alt tilbehør

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg