3 indgår stort stadionpartnerskab med Parken.

3 har indgået et stort og langsigtet partnerskab med Danmarks Nationalstadion, Parken under navnet ”Parken – Connected by 3”. Det nye partnerskab betyder, at den digitale oplevelse i Parken får et markant løft i de kommende år for alle gæster via 3’s netværk og nye innovative teknologiske løsninger.

Parken vil fortsat hedde Parken, mens stadionpartnerskabet har titlen ”Parken – Connected by 3”. Partnerskabet vil betyde, at gæsterne til landskampe, koncerter og FCK-kampe i Parken vil få en langt bedre oplevelse, når de benytter 3’s netværk, som Global Connect leverer den tekniske løsning på. Det vil åbne for de digitale muligheder, der er i dag og skabes fremover, hvor døren åbnes for yderligere teknologisk udvikling med det nye partnerskab.

”Vi er ikke kun sammen fysisk længere, vi er det også digitalt i realtid. Derfor er det helt afgørende for udviklingen af Parken, at vi har de rigtige teknologipartnerskaber og her er 3, som altid har været en teknologisk frontløber, en partner på højt internationalt niveau og et optimalt match”.

Jacob Lauesen, Kommerciel direktør i Parken Sport & Entertainment.

Hos 3 ser vi frem til det nye partnerskab med Parken, og muligheden for at give de mange hundredetusinde danskere, der besøger stadion årligt, en langt bedre oplevelse:

”Vi glæder os helt enormt til dette samarbejde. I fællesskab med Parken vil vi skabe endnu flere unikke, digitale oplevelser for danskerne, når de besøger Danmarks nationalarena. ”Parken - Connected by 3” betyder helt konkret, at vi sammen bygger et sublimt netværk, der vil gøre det til en enestående oplevelse at dele sin oplevelse i Parken med resten af Danmark. Det skal være slut med først at kunne få postet sine billeder og videoer fra kampen eller koncerten, når det hele er slut, og alle er taget hjem”.

Jesper Bennike, Executive Vice President Consumer and COO, fra 3.

”Parken – Connected by 3”- partnerskabet går i luften fra årsskiftet, og det nye netværk vil være klar i Parken i løbet af foråret 2022.

Få flere fede nyheder fra 3

Vil du modtage flere gode nyder fra og om os, så tilmeld dig her.