NYHEDER FRA
SAMSUNG!
OPLEV & BESTIL OM

 

DAGE

:

 

TIMER

:

 

MINUTER

:

 

SEKUNDER

Bliv en af de første til at få besked, når der er noget på vej!

Du har noget at se frem til! 20/2 kl. 20.00 afholder Samsung sit årlige UNPACKED EVENT, hvor de præsenterer deres nye produkter. Vi er sikre på, at der kommer spændende nyheder, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, lover vi at holde dig opdateret, så du får besked, lige så snart du kan få fingrene i Samsungs nyeste produkter.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Gratis forsikring i
2 måneder

Uanset hvilken Samsung, der er din foretrukne mobil, så husk, at du hos os kan få produkterne forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg