gælder

kun
for Mansoft-ansatte

15% Rabat på
abonnementer

Til dig og din familie

TILBUDDET GÆLDER KUN FOR MANSOFT-ANSATTE

Abonnementer til skarpe priser og fyldt med fordele

Hos os finder du abonnementer til ethvert behov. Og som ansat hos Mansoft har du en unik mulighed for at oprette et abonnement og få det 15% billigere end normalt. Du skal bare bruge den kode, som du har fået udleveret.

Sammen med abonnementerne får du en række fordele - bl.a. 3LikeHome og 3Deling med vores Fri Tale abonnementer. Og oveni det kan du som kunde endda købe masser af lækkert tilbehør på afbetaling.

Brug din rabatkode

Har du i stedet brug for et bredbånd? Så husk, at du også får rabat på disse. Se dem her.

Sådan bestiller du et nyt abonnement med 15% rabat

Find det rigtige abonnementet

Vælg det abonnement, der passer dig bedst. Du vælger frit blandt vores mobilabonnementer og vores bredbåndsabonnementer.

Gennemfør ordren i webshoppen

Gennemfør ordren ved at bruge dit NemID. Du kan selv vælge, om du vil have et  nyt nummer, eller om vi skal flytte dit nummer fra en anden udbyder.

 

Brug din rabatkode

Før du godkender din ordre, indtaster du rabatkoden. Så vil du få 15% rabat på dit abonnement. Og husk at bruge din Mansoft-mail som kontaktmail.

Sådan får du rabat på dit eksisterende abonnement

Har du allerede et abonnement hos 3, så kan vi sagtens give dig din medarbejderrabat på dit eksisterende abonnement. Det kræver dog, at dit abonnement er en del af vores nuværende udvalg, at abonnementet står i dit navn, og at du opdaterer din Mansoft-mail til være til kontaktmail. Udfyld formularen nedenfor, så sørger vi for at hjælpe dig.

Abonnementstjek
- Få det rigtige abonnement

Få 100% gennemsigtighed, så slipper du for at spekulere på, om du har det rigtige abonnement. Lad os i stedet sørge for, at du har den optimale løsning.

Hos 3 sørger vi for autopilot. Du får automatisk og gratis et abonnementstjek løbende, så du ved, om du f.eks. kan spare penge, hvis du skifter abonnement.

Se abonnementer

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at gennemføre din ordre, eller  spørgsmål til, hvordan abonnementerne fungerer, er du velkommen til at ringe til vores websupport for privatkunder på 70 313 314.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:
Mandag-torsdag: kl 9.00-17.00
Fredag: 9.00-16.00

 

Med 3Deling kan du bygge
en mobil- og bredbåndspakke
der passer perfekt til dig

Vilkår for Mansoft-abonnementer med rabat

Hvem kan benytte tilbuddet om 15% rabat på alle aktuelle abonnementer?
Det kan alle ansatte hos Mansoft, som har af virksomheden fået tildelt en mailadresse. Rabatten kan kun anvendes af medarbejderen selv og må derfor ikke videregives.

Hvor mange abonnementer kan jeg købe med rabat?
Hver medarbejder kan købe op til 5 abonnementer med 15% rabat. Herefter vil din rabat-kode blive spærret.

Skal jeg indtaste noget specielt, når jeg bestiller abonnementer med 15% rabat?
Du skal indtaste din rabatkode og samtidig anvende din Mansoft-mailadresse som din kontakt-mail for at kunne få de 15% i rabat.

Gælder det alle abonnementer?
Ja - det gælder alle aktuelle abonnementer - både mobil- og bredbåndsabonnementer.

Hvad sker der med mit abonnement, hvis jeg stopper hos Mansoft?
De abonnementer, som du køber med medarbejderrabat vil fortsætte, selvom du ikke længere arbejder hos Mansoft. Dog vil rabatten blive fjernet. Ønsker du ikke abonnementerne til normal pris, skal du opsige dem.

Kan jeg købe abonnementer med rabat i 3Butikkerne?
Nej - det kan du ikke. Du kan kun opnå medarbejderrabatten på 15% ved at bestille på 3.dk og bruge din rabatkode, før du godkender din bestilling.

Får jeg også rabat på tilvalg, mobiler, iPads mm.?
Det gør du ikke. Rabatten gives på den faste månedlige abonnementspris. Indholdtakserede tjenester, tilvalg, udlandsforbrug, der går ud over det, der er inkluderet i abonnementet, og udstyr kan ikke købes med 15% rabat.

Kan jeg få rabat på et abonnement, hvis jeg køber det sammen med en mobil eller tablet?
Det kan du sagtens. Uanset om du køber dit abonnement alene eller sammen med en mobil, tablet eller router, vil du få 15% på dit abonnement. Vær opmærksom på, at der pålægges en bindingsperiode på 6 mdr., hvis du køber udstyr med. Du vil dog altid have rabatten i hele bindingsperioden - selv hvis dit ansættelsesforhold stopper hos Mansoft.

Er der et opsigelsesvarsel?
Som med alle vores privatabonnementer kan du opsige dit abonnement med 30 dages varsel. Medmindre du er i binding, hvor du i stedet kan opsige det med 30 dages varsels efter endt bindingsperiode.

Hvad sker der, hvis jeg får rabat efter jeg har stoppet min ansættelse hos Mansoft?
Hvis du opdager, at du ved en fejl stadig modtager rabat på dit abonnement, efter du har fratrådt din stilling hos Mansoft, skal du kontakte os på 70 313 314. Har du uretmæssigt modtager rabat vil du skulle tilbagebetale rabatten for den pågældende periode.

Jeg har allerede abonnementer hos 3 - kan jeg få rabat på dem?
Ja - hvis du er ansat hos Mansoft og allerede har aktuelle abonnementer hos 3, kan du sagtens få pålagt rabatten på dit nuværende abonnement. Bare husk at det skal stå i dit navn og have din Mansoft-mailaresse tilknyttet som kontaktmail. Udfyld formularen på denne side - så hjælper vi dig videre.

Mit nuværende abonnement hos 3 kan ikke længere købes. Kan I også lægge rabat på det?
Nej - du kan kun få rabat på alle de abonnementer, som vi sælger på nuværende tidspunkt. Hvis du opdaterer dit abonnement til et fra vores aktuelle abonnementsudvalg, kan du få rabatten.

Kan jeg flytte mit nummer fra et andet teleselskab?
Uden problemer. Gennemfør din bestilling på 3.dk og vælg "Flyt nummer" under vejs.


Se alle vilkår.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg