fra kun

30 KR.
pr. md.

begrænset antal!

huawei-udsalg!

Mate 20 Lite & P20 Lite
spar op til 1.080,-

Mindstepris: 2.200 kr.
FRA KUN 30 KR./MD. - BEGRÆNSET ANTAL!

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

HUAWEI MATE 20 LITE

Kunstig intelligens &
ren power

Med Huawei Mate 20 lite får du ikke alene en mobil der har det ydre i orden. Også det indre spiller max. Mobilen er nemlig udstyret med den kraftfulde octa-core Kirin 710, der sætter fart på din nye smartphone.

Som prikken over i'et er Mate 20 lite udstyret med kunstig intelligens, som hjælper dig med at få mest muligt ud af mobilen. Fx sørger den helt selv for at fjerne støj fra omgivelserne, så dine opkald går endnu klarere igennem og når du skal tage de skarpeste billeder.

Læs mere

HUAWEI P20 LITE

Et kamera med
uanede muligheder!

Huawei samarbejder endnu en gang med den anerkendte kameraproducent Leica, som betyder, at P20 er i stand til at tage professionelle billeder, der står knivskarpt. Og det er uanset om du knipser løs i gode eller dårlige lysforhold.

Prøv f.eks. bokeh-effekten, som får motivet i dine billeder til at poppe, mens baggrunden kunstnerisk sløres. En feature, som normalt er forbeholdt spejlreflekskameraer. 

Læs mere

nyhed

vietnam
malaysia
sydkorea
taiwan

3likehome

lad familien nyde
99 % af verden*

NU INKL. VIETNAM, MALAYSIA, SYDKOREA & TAIWAN

HUAWEI MATE 20 PRO 

Markedets bedste kamera

Huawei Mate 20 Pro giver dig det bedste mobilkamera på markedet, som i denne model er blevet suppleret af en ny ultra vidvinkel linse, skabt i samarbejde med Leica.

Denne ekstraordinære linse tager billeder i en kvalitet, der tidligere kun er kendt for spejlreflekskameraer, hvor dybden i billederne får motiverne til at poppe.

I alt får du tre super skarpe kameraer med Mate 20 Pro, som selv professionelle fotografer, bør blive imponeret af.

Læs mere

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Huawei. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg