Apple-nyheder på vej?

Tilmeld dig nyhedsbrevet
og bliv holdt opdateret.

Bliv en af de første til at få besked, når der kommer nyheder fra Apple!

Rygter siger, at der kan være nyt på fra Apple lige på trapperne. Kan du heller ikke vente?

Så skynd dig at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at blive holdt opdateret, når der er nyt fra Apple.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

iPad Pro

Fra kun 177 kr./md.

Den nye iPad Pro er blevet endnu mere kraftfuld. Nu udstyret med M1-chippen vil tabletten have samme ydeevne som en bærbar computer. Du kan få den i både 11" og 12,9".

Læs mere

AppleTV 4K

Fra kun 50 kr./md.

Få et knivskarpt billede med 4 gange flere pixels end standard-HD og let adgang via apps til alle dine yndlingsserier og film. Fås i to størrelser.  Kontantpris 1.500 kr.

Se Apple TV 32 GB    Se Apple TV 64 GB

Gratis forsikring i
2 måneder

Uanset om du er mest til iPhone eller iPad, så husk, at du hos os kan få produkterne forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg