konkurrence-betingelser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen leveres af Hi3G i samarbejde med Wype. For at deltage i lodtrækningen om 2x1 iPad 6th gen. 32GB Space Grey til en værdi af 3.899 kr. pr stk., skal du blot tilmelde dig Wype.

Vinderne af præmierne

Konkurrencen løber fra 11/4 til og med 9/5. Vinderne udtrækkes den 10/5 2019 og kontaktes direkte pr. email. Vinderne skal reagere indenfor 3 hverdage, og ellers trækkes ny vinder/nye vindere. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Navnene på de to vindere vil desuden blive offentliggjort her på siden. For at deltage i konkurrencen skal du have adresse i Danmark og være over 18 år. 3’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i lodtrækningen. Hvis du oplever tekniske problemer, så skriv til os på facebook@3.dk.

Til Facebook

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af, eller forbundet med Facebook.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg