konkurrence-betingelser

Hver måned kører Trustpilotkonkurrencen i vores spørgeskema. Del din anmeldelse om 3 på Trustpilot mellem første dag i måneden og sidste dag i måneden, så deltager du automatisk i konkurrencen om månedens præmie.

Alle anmeldelser i den pågældende måned er med i lodtrækningen om månedens præmie.

Du skal have bopæl i Danmark og være 18 år for at deltage i konkurrencen. 3 medarbejdere må ikke deltage i konkurrencen. Præmien sendes kun til en adresse i Danmark. 

Vinderen offentliggøres med det fulde navn på Facebook første mandag i måneden – eller vil blive direkte kontaktet, hvis vinderen er kunde ved 3. Ikke-kunder er altså selv opmærksomme på at holde øje med Facebook. Deltagerne i konkurrencen er selv ansvarlige for at holde øje med Facebook. Vinderen skal herefter sende en mail med det fulde navn, adresse, mailadresse samt telefonnummer til facebook@3.dk. Har vi ikke hørt fra vinderen senest en uge efter, trækker vi en ny vinder, så den oprindelige vinders ret til præmien bortfalder.

Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til facebook@3.dk

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg