konkurrence-betingelser

Ved at deltage i konkurrencen siger du samtidigt ja tak til, at du løbende ønsker at modtage abonnementstjek og blive holdt opdateret med nyheder, inspiration til produkter og tjenester samt konkurrencer fra 3. Kommunikationen kan vedrøre dit abonnement eller andre services og produkter, som 3 tilbyder. Du kan kontaktes via mail, sms/mms, telefon og sociale medier.
Du kan naturligvis altid framelde dig igen.

Konkurrencen løber frem til 1/11 2021, og der trækkes én vinder. 3 kontakter vinderen via e-mail. Hvis vi ikke hører noget fra vinderen indenfor 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage i konkurrencen, og kan kun deltage én gang. 

Præmien har en værdi af 8.899 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere hos 3 kan ikke deltage i konkurrencen.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg